mimala963 0 Napisano Luty 14, 2021 Cześć Kobitki, mam do Was pytanko co wybieracie w okresie jesienno-zimowym, kozaki czy botki? Jakie nosicie i w jakich czujecie się seksowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Luty 14, 2021 Kozaki. Czarne do kolana ale mam też dłuższe. Skórzane w tym lakierowane i zamszowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Luty 14, 2021 Dawno nie mialam kozaków. Od jakiegoś czasu jestem bardziej praktyczna niż seksi i w botkach do spodni mi wygodniej. ...enki noszę bardzo rzadko. Ale kiedyś wolałam kozaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiakofa 57 Napisano Luty 17, 2021 Spódniczki, ...enki kozaczek. Jeansy legginsy itp. botki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Luty 19, 2021 Botki z Cross Jeansu, do tego ciepłe leginsy i na to spodni i szafa gra. Nic złego się nie dzieje, a jest mi ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phoebe 1 Napisano Luty 22, 2021 botki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Marzec 13, 2021 Botki najlepsze są z CJ, porównywałam już wiele producentów ten okazał się najlepszy i najbardziej wytrzymały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach