BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 (edytowany) Odstawić na 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy https://zapodaj.net/f7bc11c059717.jpg.html Edytowano Luty 14, 2021 przez BardzoBrutalnaBabcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 🦛🦛 https://zapodaj.net/6ec91639924b3.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, Iibed napisał: tak sobie wyobrażam przeciętnego kafeterianina i kafeteriankę za chwilę znowu temat pewnie polecić. Temat migiem poleci bo dzis trza robić dla pinceta plus dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 1 minutę temu, Iibed napisał: to właśnie ci zyjący z pińcet plus je tak ochoczo usuwają. wszystko jednak jest do czasu. A co lepsze lewaczki prostaczki co se usuwajo prosto z macicy? Boga w sercu nie masz i bombelkow nie kochasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Chce go pocałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Biedny mops tez ma fas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, Iibed napisał: no to fakt chociaż raz ci sie udało coś zgadnąć boga ni chu w sercu nie mam. lepsze lewaczki niż taki praciwocy oszołom jak ty o ile nie lubię lewicowych pogładów o tyle kobiecie bardziej przystoi być lewaczką niż prawicową fanatyczką. no i lewaczki są ładniejsze tylko mi tu z jakąs lempart nie wyjeżdzaj to celebrytka nie lewaczka. A ty mi z panną Krysia jako jedyno przedstawicielka. Prawdziwa lewaczka odpowiedziałaby ci na twój bełkot ze kobiecie przystoi to co ona sama uwaza za sluszne ale wam sie juz tak kielbasi to wszystko niczym dzikie wenrze totez dyskusje uważam za zbędna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, Iibed napisał: dlatego jest lepsza bo ma swoje zdanie prawicowa siedzi cicho bo "to męzczyzna jest reprezentantem rodziny na zewnątrz" a jej sie odzywać nie wolno tak bylo w jakims podreczniku wydanym przez prawicowych oszolomow :d Wyprdalac! Yebac pis! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, Iibed napisał: nie ekscytuj sie tak to niezdrowe dla cery i włosów. W moim wieku to juz nieważne. Przekroczywszy próg 30 Wiosen biedronia stalam się reliktem przeszłości a teraz mam 51 więc właściwie tak jak bym już pisala zza grobu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: O wypraszam sobie! Ja jestem pasztetem ! Tak mi ostatnio ktoś w sylwestra powiedział ! Moze za bardzo sie upodobanilas do swojego psa. Z miłości tak ludzie się przepoczwarzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Luty 14, 2021 (edytowany) 28 minut temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Odstawić na 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy Takie cuś mam dla Ciebie Edytowano Luty 14, 2021 przez lonelyman 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: No mopsu na pewno by było przykro On i tak z natury smutny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Mój faworyt. Specjalnie dzis dla was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: No właśnie , dlatego trzeba mu miłe rzeczy mówić, a nie tak prawdę walić między oczy! Patrz jak się od tego morda płaszczy! To ze on ma pekińskie rysy mordy nie znaczy ze nie jest prawdziwym Polakiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 1 minutę temu, Kulfon napisał: Kto Ci przyslal moje zdjecie z wycieczki do Sosnowca? Jestem BB reporter. Pracuję dla kuriera Łyszkowickiego i robilam reportaż o fenomenie 500 plus wśród kafeterianek. Nie widziałam ze to ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Tylko aryjska rasa lablabladora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Co wy mi tu za dyskusje zrobiliście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 6 minut temu, Iibed napisał: cicho bądz poważne dysputy tu się toczą W zla stronę to poszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, Iibed napisał: nie wiesz jak się wstrzelić ? napisz co ciekawego w twoim miescie jest. Dino i kontenery. I mops. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 1 minutę temu, Iibed napisał: a tak poważnie jakbyś się wyśiliła ? mam wrażenie że coś ciekawego możesz zaproponować. Wrażenia nie mają punktów stycznych z rzeczywistością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 1 minutę temu, Iibed napisał: to było głebokie. Bardziej jak gardło czy bardziej odbyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 14, 2021 Przed chwilą, Iibed napisał: te twoje porównania mam wrażenie że im bliżej nocy tym jesteś bardziej obcesowa i wulgarna. pijesz cos z % ? wybacz moja wrodzoną bezpośredniość Zamieniam sie w bestie co noc. Ale masz rację pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach