LakiAda 21 Napisano Luty 16, 2021 Hej, z góry chciałabym zaznaczyć, że jeśli macie zamiar cisnąć po człowieku lub pisać jakieś złośliwości to błagam nie dobijajcie mnie. Ciągle płaczę, pamiętam tylko złe rzeczy, nie jestem w stanie cieszyć się z niczego. Przeżywam dosłownie wszystko, martwię się tym, że mąż sms-uje z mamą (durne wiem...ale ona nie jest pozytywnie do mnie nastawiona dlatego czuję strach, nie chcę pisać o tym jakie uszczypliwości mnie spotykały z jej strony, uwierzcie mi na słowo). Nie jestem w stanie sama ze sobą wytrzymać. Chodziłam do psychologa, jednak przez pandemię spotkania twarzą w twarz były wstrzymane, natomiast dla mnie online to nie jest to samo. Miałam taki zeszyt z metodami, które powinnam stosować w życiu, aby zmienić nastawienie na różne sprawy. ,,Moja Pani'' potrafiła tak odwrócić moje myślenie o danej sytuacji, że było to niesamowite. Jestem osobą bardzo samodzielną, nie lubię czekać na czyjąś pomoc i chciałam sobie poradzić sama z tym, jednak zgubiłam moje zapiski dot. tych metod. Pamiętam, że jedna z nich to była metoda uważności. Czy może któraś z Was chodziła na psychoterapię lub do psychologa i korzystała samodzielnie z takich metod i mogłybyście mi napisać co było dla Was skuteczne? Z góry bardzo dziękuję! P.S Nie wiem czy ta durna wiadomość będzie dla Was zrozumiała, ale liczę na odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach