BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 (edytowany) Edytowano Luty 16, 2021 przez BardzoBrutalnaBabcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Transgression napisał: Jaki kot Boski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Właśnie babko wstałem po drzemce jak ten knurek ale loda nie dostałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Właśnie babko wstałem po drzemce jak ten knurek ale loda nie dostałem. Idz spać dalej bo nuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Idz spać dalej bo nuda. Nie mogę, muszę zrobić kilka rzeczy do budy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Nie mogę, muszę zrobić kilka rzeczy do budy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Ja bym sie zdrzemła ale nie wstane o czasie tylko sie obudze 2 dni pozniej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Fajnie się spało, no trudno. Szybko zrobię i chilerka. Kąpiel wezme ze złotą kulką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Fajnie się spało, no trudno. Szybko zrobię i chilerka. Kąpiel wezme ze złotą kulką. Ciągle sie kapiesz. Bogacz. Pragnę wanny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Ja bym sie zdrzemła ale nie wstane o czasie tylko sie obudze 2 dni pozniej. Jak nie masz nic do roboty to sobie śpij, kto Ci broni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Ciągle sie kapiesz. Bogacz. Pragnę wanny Zazwyczaj biorę prysznic tylko ale teraz póki mam czas i kulki do rozpuszczania w wodzie, to będę napuszczał ile wlezie. Wrzątku, jak na diabła przystało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Jak nie masz nic do roboty to sobie śpij, kto Ci broni. Zara pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Zara pójdę. Prawidłowo, bardzo przyjemne zajęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Prawidłowo, bardzo przyjemne zajęcie. O 9 pójdę. Zbrodnie obejrze jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: O 9 pójdę. Zbrodnie obejrze jeszcze. Zainspirowałaś mnie, włączę sobie do roboty jakiś podcast kryminalny. Długi i zawiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Zainspirowałaś mnie, włączę sobie do roboty jakiś podcast kryminalny. Długi i zawiły. Poczytam ci śledztwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Tytul morderstwo na urodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 2 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Tytul morderstwo na urodziny. Czy Ty mi babko coś sugerujesz? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Czy Ty mi babko coś sugerujesz? 🥺 Jeszcze sa pobożne złodziejki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 4 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Jeszcze sa pobożne złodziejki. Wole urodzinowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Ok. Wykręca mi 🦶🦶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Ok. Wykręca mi 🦶🦶 Rozmasuj i naciągnij. Naleśniki chce ale zrobię później to Ci dam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Rozmasuj i naciągnij. Naleśniki chce ale zrobię później to Ci dam. Bym zjadła. Ale z nutello tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Albo z cukrem. Albo suche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Albo z cukrem. Albo suche. Ja robię z masłem orzechowym i bananem, Nie lubisz chyba bananów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Ja robię z masłem orzechowym i bananem, Nie lubisz chyba bananów suche moga być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: suche moga być To dam suche. Tez dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: To dam suche. Tez dobre. Obudzisz mnie jak świnie z filmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Obudzisz mnie jak świnie z filmu. Obudzę, zrobię w naleśniku dziury na oczy i usta, a potem położę na Twoją twarz. Poczujesz zapach i zjesz. Edytowano Luty 16, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Obudzę, zrobię w naleśniku dziury na oczy i usta, a potem położę na Twoją twarz. Poczujesz zapach i zjesz. tez będziesz sie tak cieszyl przy miksowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach