Lucjan 8 Napisano Luty 17, 2021 co sadzicie o nagosci innych ludzi spotkanych gdzies na plazy w saunie czy was to oburza podnieca czy jest obojetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pjoter 9 Napisano Luty 17, 2021 Przed chwilą, Lucjan napisał: co sadzicie o nagosci innych ludzi spotkanych gdzies na plazy w saunie czy was to oburza podnieca czy jest obojetne Chyba raczej podnieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pjoter 9 Napisano Luty 17, 2021 Ja próbuje swoją partnerkę namówić na takie plażowanie często jeździmy nad morze ale jakoś nie mogę jej przekonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucjan 8 Napisano Luty 17, 2021 5 minut temu, Pjoter napisał: Ja próbuje swoją partnerkę namówić na takie plażowanie często jeździmy nad morze ale jakoś nie mogę jej przekonać moja obecna zona lubi opalac sie toples rzadko nago ale toples w zasadzie rok do roku jak jestesmy nad morzem to kladziemy sie blizej wydmy lub oddalamy gdzie jest mniej ludzi i tam zawsze sciaga stanik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pjoter 9 Napisano Luty 17, 2021 Przed chwilą, Lucjan napisał: moja obecna zona lubi opalac sie toples rzadko nago ale toples w zasadzie rok do roku jak jestesmy nad morzem to kladziemy sie blizej wydmy lub oddalamy gdzie jest mniej ludzi i tam zawsze sciaga stanik No moja tylko na ogrodzie się opala nago szkoda że jest taka zamknięta na te sprawy mam.troche fantazji no ale coz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 17, 2021 35 minut temu, Lucjan napisał: czy was to oburza podnieca czy jest obojetne Dla mnie to obojętne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanessa69 4 Napisano Luty 17, 2021 Totalnie obojętne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Luty 17, 2021 4 godziny temu, Lucjan napisał: co sadzicie o nagosci innych ludzi spotkanych gdzies na plazy w saunie czy was to oburza podnieca czy jest obojetne Jest mi to obojętne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach