Peraspera 2 390 Napisano Luty 18, 2021 Znacie, oglądacie, lubicie? Sympatyczna czy zblazowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filemonm 597 Napisano Luty 18, 2021 (edytowany) Dla mnie jest bardziej "lelawa", niż zblazowana, to chyba taki charakter flegmatyczny. Kiedyś się mówiło "lelum polelum" albo "ciele" Mnie, rzutkiego choleryka, takie wolne mówienie, wolne wykonywanie czynności, mocno drażni. Chociaż do dziewczyny raczej nic nie mam, sympatyczna jest. I żeby nie było, jej łagodność i ton głosu jest ciekawą odmianą na youtubie. Ale pasowałoby dodać temu wszystkiemu trochę więcej życia Edytowano Luty 18, 2021 przez Filemonm 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WagaPanna 0 Napisano Lipiec 14, 2021 Dla mnie strasznie nudna i strasznie cedzi przez zęby. Mówi jakby buzi nie otwierała. Obejrzałam dwa makijaże. Potem ciągle to samo, więc dałam se spokój. Ogólnie chyba ma duże ambicje ale zero charakteru... Flaki z olejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiecieco? 72 Napisano Lipiec 16, 2021 Dla mnie to trochę mimoza. Gdyby nie jej charakterystyczny głos, uroda i jakiś jazz w tle, to kompletnie nie miałabym z nią skojarzeń. Taka jakby bez charakteru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach