Zazanne 0 Napisano Luty 18, 2021 Witajcie. Szukam dobrego i nie drogiego kursu języka angielskiego w Koszalinie. Szkół tego typu jest w moim mieście bardzo dużo i nie wiem w której maja naprawdę dobry poziom i przystępne ceny. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Luty 23, 2021 Ja zapisuję się do Learning Centre, bo mają ciekawą promocję z unijnym dofinansowaniem. u mnie na tyle jest dobrze, że spełniam wszystkie warunki i mało co zapłacę za cały kurs. Z tego, co słyszałem od znajomych co tam chodzą, to chwalą wysoki poziom i dobrą organizację. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizka24 0 Napisano Marzec 2, 2021 Cześć ja uczę się angielskiego Metoda Zuzy, nie musisz wychodzić z domu, możesz uczyć się online. U mnie już były efekty po pierwszy miesiącu nauki. Poczytaj sobie o metodzie może Tobie też przypasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika739 0 Napisano Marzec 21, 2021 Hejka. Na początek nie zapisuj się do Żaka, bo na papierze wygląda to nie źle, ale w realu traghedia. ciągle zmieniają plan zajęć i zatrudniają na lektorów studentów z wadą wymowy. Masakra. W Koszalinie to będzie najlepiej zajrzeć do LC, gdzie uczą w wielu grupach wiekowych i nauczyciele sa z doświadczeniem. potrafili nawet ze mnie zrobić niezłego znawcę tegoż pięknego języka Szekspira. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Kwiecień 23, 2021 Z tego co się orientuję, to większość szkół językowych ma podobny poziom i jedyna różnica to program dydaktyczny i lepsi lub gorsi lektorzy. Ja akurat chodzę do Learning Centre na kurs dla zaawansowanych i panujący tu poziom oceniam jako bardzo przyzwoity. Lektor jest na tyle wyczulony, że zwraca uwagę na złe akcentowanie lub błędna gramatykę. w każdym razie uważam, że zainwestowane pieniądze nie są wyrzucone w błoto. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach