Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bobisława

Bajki z minisaloniku

Polecane posty

Nie wiem, czy jest gdzieś wątek p phezesowej, ale chciałabym was zaprosić do pomocy małpiatce w zrobieniu czegoś dobrego 🙂

Tęsknisz za przypałami małpiatki i popisami belonogiego? Marzysz, by dowiedzieć się, jaką bapką jesteś dziś? Korci cię, by poznać tajemnicę narodzin kiepskiej i pójść z belonogim na pierogowe polowanie?
Jeśli tak, zapraszam Cię do lektury mojego wysrywu - książeczki, na której 80 stronach przeczytasz m.in. stare i nowe bajki o bapce, poznasz swój bapkowy znak zodiaku, zaznasz poezji i zaśpiewasz największe hity w nowej odsłonie. Of kors wszelka zbieżność z miejscami i osobami istniejącymi jest PRZy PAD KO WA 🙂
Próbki mojej twórczości latały kiedyś na kafe na nieistniejących już wątkach. Kto mnie nie zna, może obczaić skriny moich tekstów na IG Balkonowego 🙂

Książka ta ma charakter charytatywny. A to znaczy, że żeby ją otrzymać musisz wpłacić co najmniej 10 zł na wybrany przeze mnie ośrodek rehabilitacji dzikich zwierząt - Jeżurkowo.

http://jezurkowo.primum.org.pl/2016/09/wesprzyj-finansowo/

Gdy już to zrobisz, wyślij potwierdzenie przelewu (możesz oczywiście zamazać swoje dane) na adres mailowy bobislawa1@gmail.com.
W odpowiedzi otrzymasz plik pdf z moją książką 🙂
Możesz sprawić, że bapka choć raz i zupełnie niechcący zrobi coś dobrego 🙂

PS. Proszę, by osoby, które otrzymają książkę nie rozsyłały jej dalej.
PS2. Uprasza się szefową herbaciarni (tak, wiem, że tu jesteś!) i jej przydupasów o nie pisanie do mnie z ewentualnymi pogróżkami. Ostrzegam, że jeśli będziecie do mnie pisać, to wszystko będę upubliczniać we wszelkich możliwych sm jako nękanie, a autorów banować. Mój mail ma być miejscem pozytywnie zakręconym 😄