smutasek9712 0 Napisano Luty 19, 2021 Witam:) Piszę z bardzo dziwną sprawą ,sama nie wiem co o tym myśleć.Jestem z chlopakiem 1,5 roku.On jest bardziej spokojnym czlowiekiem,a ja mam duzo energii,jestem zbyt emocjonalna ,poza tym mam wspaniale poczucie humoru i latwo mnie rozsmieszyć. Parę miesiecy temu postanowilam schudnąć i siedzialam na dietach.Schudlam na 7 kg i podoba mi sie jak wyglądam teraz. Zatem problem tkwi w tym,ze mój chlopak odbiera wszystko inaczej.To ze jestem zawsze we wspanialym humorze i mam duzo energii mój chlopak wiąze z tym ze być moze ja coś przyjmuję,w związku z czym tez schudlam.To jest dla mnie absurd,bo jestem osobą nie pijącą,a tym bardziej nigdy nie Próbowałam narkotyków.I jest mi bardzo przykro z tego powodu,ze za tyle czasu ,on nie zrozumial ,ze taka po prostu jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 19, 2021 1 godzinę temu, smutasek9712 napisał: jest mi bardzo przykro z tego powodu,ze za tyle czasu ,on nie zrozumial ,ze taka po prostu jestem Współczuję ale czego właściwie oczekujesz od nas? Nikt z nas ani nawet ty go nie zmienisz. Możesz jedynie go nomen omen zmienić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek9712 0 Napisano Luty 19, 2021 45 minut temu, Nemetiisto napisał: Współczuję ale czego właściwie oczekujesz od nas? Nikt z nas ani nawet ty go nie zmienisz. Możesz jedynie go nomen omen zmienić. Wiem:) musialam się komuś wygadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach