TwojaMuuza 875 Napisano Luty 20, 2021 Kocham ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Luty 20, 2021 My Ciebie też Muuza, co robisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, NieznajomyOn napisał: My Ciebie też Muuza, co robisz ? Szykuje się do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Szykuje się do spania To dobrze, bo na kawę już za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 9 godzin temu, duży ogórek napisał: Dobranoc tylko wartościowi ludzie kochają prawdziwie. Jaki zatem jest człowiek wartościowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: Pożytek będziesz miała Dzień dobry kochana razem obudziliśmy. Duży ogórek jak zwykle o każdej porze dnia i nocy w gotowości;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: Nie przeczę jestem wymagający. Żeby wymagać trzeba coś od siebie dawac. A wy wymagać umiecie oj bardzo a od siebie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Szkoda tylko takich znasz, ja daje wszystko, oczywiście nie każdej . Skoro tak, to któraś będzie albo jest szczęściara;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 5 minut temu, duży ogórek napisał: Przez to mogą być walki w kisielu. Walki? Próżny jesteś, myslalam ,że decydujesz sam z siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 3 minuty temu, duży ogórek napisał: Jednej dasz, drugiej nie , to co się dzieje? tak jest co poradzić. Nie masz takiego obowiązku. To ty wybierasz. Dla mnie to jasne, Kieruje się przede wszystkim rozsądkiem i sercem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 46 minut temu, duży ogórek napisał: Muza zatraciłaś sie kiedyś? jak tak zrozumiesz. Zmieniasz wypowiedzi. Oszukujeesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 Śpiewałam to w szkolnym churze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 Nie, nie lubię takich historii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 1 godzinę temu, duży ogórek napisał: Muza ten twój awatar bardzo podobny Do kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 21, 2021 (edytowany) 5 minut temu, duży ogórek napisał: Kukulskiej. E tam, nie mam lepszego to dałam ten. Posprzątałam sobie samochód a wy co pożytecznego zrobiliście dzień Edytowano Luty 21, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach