evoiva 2794 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Luna01091995 napisał: Dotrwałam do 44 minuty i zmęczyłam się bardziej psychicznie niż na siłowni przed godzinę.. czy ona powiedziała przez te 44 minuty coś pozytywnego? Nie. Nie wiem czy dam radę obejrzeć resztę. Dla mnie to już za dużo Pomyśl że jej wierne wiCki oglądają to z wypiekami, zachwytem przepełnione wdzięcznością za każdy długometrażowy wysryf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 450 Napisano 3 godziny temu Koszulka kratę rozmiar M, nie mierzy bo pewnie za mała ale wytrze nią obiektyw. I, że ona pójdzie w niej na Wigilię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3788 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Luna01091995 napisał: Dotrwałam do 44 minuty i zmęczyłam się bardziej psychicznie niż na siłowni przed godzinę.. czy ona powiedziała przez te 44 minuty coś pozytywnego? Nie. Nie wiem czy dam radę obejrzeć resztę. Dla mnie to już za dużo Ja 1.09 i pas... No ne da se... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1037 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Just93 napisał: Raczej Władca Pościeli Zaszczanej ofc Całodobowy barłogowiec od 4 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1037 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, MONIKA napisał: Watki nir leca przez siwa tylko orzez te dzbany tumany i coraz to nowe politolorzki Absolutnie, ja już się o niczym takim nie wypowiadam i blokuje politolożki. Są inne miejsca na te tematy jak tam pójdą mogą się zagadać na śmierć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1037 Napisano 3 godziny temu Jakby była grzeczna caly rok to by może dostała bakłażana pod choinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 11 Napisano 3 godziny temu a jaki to vlog??? kinga kl.....k??? Czy inny???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1771 Napisano 2 godziny temu Jak robi makijaż to nie wiem dlaczego, ale przypomniała mi Jokera jak się malował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1037 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mi a napisał: Jak robi makijaż to nie wiem dlaczego, ale przypomniała mi Jokera jak się malował. Bo to czarny charakter jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 173 Napisano 2 godziny temu Bylam w szoku jak robila sobie to cos z jajka, ze smietana 30%, tłuste od sera żółtego i z bekonem, ale w sumie już nie takie rzygi jadla, ale jak powiedziala, że psy po niej dojadly, to padłam. Ojj srola szybko nie zgubi masy. Później dumnie stwierdziła że w końcu sama sobie zrobi obiad, czyt.stek, gotowe ziemniaki i gotowa marchewka. To też psy dojadly. Srola która wchodzi jej do talerza, mam wrażenie że ten pies by się dał zabić za kawałek jedzenia. Siwa bierze pierwszy kęs a ta już szuka okruszków. Nie wychowała ich i takie są. Nie mogłabym tak jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5629 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Karolajnaaaaa napisał: Bylam w szoku jak robila sobie to cos z jajka, ze smietana 30%, tłuste od sera żółtego i z bekonem, ale w sumie już nie takie rzygi jadla, ale jak powiedziala, że psy po niej dojadly, to padłam. Ojj srola szybko nie zgubi masy. Później dumnie stwierdziła że w końcu sama sobie zrobi obiad, czyt.stek, gotowe ziemniaki i gotowa marchewka. To też psy dojadly. Srola która wchodzi jej do talerza, mam wrażenie że ten pies by się dał zabić za kawałek jedzenia. Siwa bierze pierwszy kęs a ta już szuka okruszków. Nie wychowała ich i takie są. Nie mogłabym tak jeść. Te ziemniaki i ta marchewka co ona kupuje to przeciez takie niedobre jest. Nie wiem jak ona może to jeść. Jest tak leniwa ze woli jeść niż cos sobie ugotowac od podstaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 173 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Etoile napisał: Te ziemniaki i ta marchewka co ona kupuje to przeciez takie niedobre jest. Nie wiem jak ona może to jeść. Jest tak leniwa ze woli jeść niż cos sobie ugotowac od podstaw. Mi jest niedobrze jak patrze na te ziemniaki, marchewka nie wiem jak smakuje, ale taka marchewke robi się 20min, tyle co mieso w airfryerze, wiec w tym czasie mogłaby sobie zrobić coś fajnego, a ona nawet zj.bała ta marchewke, bo mówiła ze wybuchła jej w mikrofali. Co za dzban Teraz tak myślę, że może dla bezpieczeństwa mieszkańców bloku lepiej, żeby jadla gotowce i pizze z glovo. Edytowano 1 godzinę temu przez Karolajnaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3327 Napisano 1 godzinę temu Kocham gotowac, wece, zrobie spbie prawilny obiad: gotowe ziemniaki, marchew ze sloika i mieso z celofanu. Spale mieso w erfrajerze i wubuchne marchew w mikrofali. W ktorym momencie bylo gotowanie, bo mi umknelo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach