Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrazynaT

Jak pielęgnować usta zimą?

Polecane posty

no właśnie, tak jak w temacie. jak mogę zadbać o usta zimą? teraz te mrozy, temperatura na plusie sprawia, że moje usta są w stanie krytycznym. co mogę zrobić?

Suche powietrze, minusowa temperatura, wiatr to jest koszmar nie tylko dla ust, ale i całej skóry. Uzupełnij dietę o witaminy, nawilżaj usta, ale ich nie oblizuj. Mi to pomaga.

Wiesz co, zrób sobie morfologię i zobaczysz czego ci brakuje. Ogólnie przyda się żelazo, kwas foliowy, witamina A i z grupy B.

ja balsamy stosowałam do ust i nic nie pomogło. zdecydowałam się na zabieg juvederm, który robiłam w krakowskiej vesunie. teraz usta mają się dobrze.

dla mnie był totalnie bezbolesny. z resztą na blogu tej kliniki, o której pisałam wyszedł tekst o pielęgnacji ust i właśnie o tym zabiegu. gdybyś zapragnęła zapoznać się z lekturą oto link do niego: https://vesuna.pl/zimowa-pielegnacja-ust/ .

z krakowa nie jestem, ale sprawdzę czy w moim mieście jest coś takiego. niby zima się kończy, a moje usta dalej w fatalnym stanie. a ile miałaś zabiegów?

wiesz, maseczki też robią swoje. znajoma to normalnie odparzenia na skórze miała. a ja miałam jeden zabieg.