Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ankapwmp

Seks przy dziecku dojrzewajacym

Polecane posty

Witam mam pytanie.. Moja przyjaciółka pochwalił mi się ostatnio. Ze regularnie uprawia seks przy dziecku które ma, 9lat...idzie w tym roku.do komuni Oczywiście gdy dziecko zasnie ... Albo masturbują się wspólnie gdy dziecko gra obok na łóżku na tablecie.... Myślę że to nie jest normalne..... Co jej mam powiedzieć.... Oraz jeszcze jedno pytanie.... 

Edytowano przez Ankapwmp
  • Haha 1
  • Sad 1

1 godzinę temu, Ankapwmp napisał:

Witam mam pytanie.. Moja przyjaciółka pochwalił mi się ostatnio. Ze regularnie uprawia seks przy dziecku które ma, 9lat...idzie w tym roku.do komuni Oczywiście gdy dziecko zasnie ... Albo masturbują się wspólnie gdy dziecko gra obok na łóżku na tablecie.... Myślę że to nie jest normalne..... Co jej mam powiedzieć.... Oraz jeszcze jedno pytanie.... 

ten temat pachnie mi prowo - zgłaszam

Edytowano przez ddt60
  • Like 1

5 godzin temu, Ankapwmp napisał:

Co jej mam powiedzieć....

Nie twój cyrk, nie twoje małpy. Ty zajmujesz się wychowywaniem po swojemu, ona po swojemu. Każde ma prawo do tego. Co dla Ciebie wydaje się zdrowe, dla innych może nie być.

9 minut temu, snowman666 napisał:

Nie twój cyrk, nie twoje małpy. Ty zajmujesz się wychowywaniem po swojemu, ona po swojemu. Każde ma prawo do tego. Co dla Ciebie wydaje się zdrowe, dla innych może nie być.

Ma prawo się martwić. Jak nie będziemy wtykać czasem nosa, to nie będzie widać, że za ścianą rozgrywa się dramat. Ale lepiej nie widzieć i udawać, że nic się nie dzieje, bo nie moja sprawa.  A brak reakcji też powinien być karalny. Lepiej zrobić z siebie ...ę, niż miałby ktoś cierpieć, a jak podnieca ich seks przy dziecku, to niech idą na leczenie. Bo to normalne nie jest.

Jakby rozumiem, że powinno się młodych ludzi uświadamiać co i jak, żeby potem nie było, że nic nie wiedzą i panikują jak rodzice uprawiają s.eks ale jeszcze nie w tym wieku i nie w taki sposób, to raczej nie jest normalne 

I już mamy gównoburzę 🤣

Napisała, że uprawiają seks jak dziecko śpi. Co w tym złego? Może żyją w studio i nie mogą inaczej. Rozumiem, że Ci, którzy się tak oburzyli uprawialibyście seks tylko gdy dziecka nie ma lub po wyprowadzce, czyli za 10lat.  🤔 19lat bez seksu albo policzyć by można na palcach obu dłoni 😄

3 godziny temu, snowman666 napisał:

I już mamy gównoburzę 🤣

Napisała, że uprawiają seks jak dziecko śpi. Co w tym złego? Może żyją w studio i nie mogą inaczej. Rozumiem, że Ci, którzy się tak oburzyli uprawialibyście seks tylko gdy dziecka nie ma lub po wyprowadzce, czyli za 10lat.  🤔 19lat bez seksu albo policzyć by można na palcach obu dłoni 😄

Myślę, że nie chodzi o to kiedy dziecko śpi, tylko o to, że masturbujà się kiedy dziecko gra na tablecie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować