Arv2 528 Napisano Luty 25, 2021 Na YT prócz wielkich gwiazd, jest sporo kanałów o tematyce paranormalnej. Co o nich myślicie? Czy ktoś z Was ogląda DARK GHOST Paranormal, Tim Morozov, FRANKO TV ?Co sadzicie o tych filmach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 25, 2021 Przed chwilą, Arv2 napisał: Co o nich myślicie? Bzdury, szkoda czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arv2 528 Napisano Luty 25, 2021 8 minut temu, Nemetiisto napisał: Bzdury, szkoda czasu. Ale trzeba przyznać, że niektóre filmy całkiem dobrze zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 25, 2021 9 minut temu, Arv2 napisał: Ale trzeba przyznać, że niektóre filmy całkiem dobrze zrobione Jako zabawne ciekawostki można oglądać tylko po co? Są zabawne ciekawostki z sensem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arv2 528 Napisano Luty 25, 2021 42 minuty temu, RedaMiastoDoznań napisał: Polecam kanał Magdalena Augustynowicz, dziwne historie, zjawiska paranormalne i istoty nadprzyrodzone Oglądałam. Niestety teraz nie da się tego oglądać, jak kilka innych kanałów. Niestety. Nawet do sprzątania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arv2 528 Napisano Luty 25, 2021 1 minutę temu, NiuńkaPuńka napisał: Pytanie czy to jest prawda co tam pokazuja? Raczej dobry scenariusz, choć niektóre filmy robią wrażenie. Ja raz oglądałam w nocy i przyznam, bałam się wyłączyć światło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach