Jasiuu798 0 Napisano Luty 28, 2021 (edytowany) Szukam Pani chętnej na wprowadzenie młodego chłopaka w intymny świat. Wiek Pani nie gra roli. Bez zobowiązań, bez sponsoringu. Dyskrecja gwarantowana Tylko Katowice i okolice ;* Jestem Kuba, mam 19 lat, 184 cm wzrostu. Wysportowany brunet z brązowymi oczami. Jestem prawiczkiem i Chciałbym poznać Panią, która byłaby chętna wprowadzic młodego chłopaka w nowy świat i pokazać jak powinien wyglądać pierwszy raz. Miłe widziane doświadczone i starsze Panie jesli już znajdzie się chętna to proszę o kontakt na e-mail: jaszek798@o2.pl Edytowano Luty 28, 2021 przez Jasiuu798 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Luty 28, 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Jasiuu798 napisał: Szukam Pani chętnej na wprowadzenie młodego chłopaka w intymny świat. Wiek Pani nie gra roli. Bez zobowiązań, bez sponsoringu. Dyskrecja gwarantowana skąd wiesz, czy znajdzie się Pani, co będzie miała pociąg? https://i.ytimg.com/vi/PyhhnmB__fc/maxresdefault.jpg Edytowano Luty 28, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jasiuu798 0 Napisano Luty 28, 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Jasiuu798 napisał: Szukam Pani chętnej na wprowadzenie młodego chłopaka w intymny świat. Wiek Pani nie gra roli. Bez zobowiązań, bez sponsoringu. Dyskrecja gwarantowana Tylko Katowice i okolice ;* Jestem Kuba, mam 19 lat, 184 cm wzrostu. Wysportowany brunet z brązowymi oczami. Jestem prawiczkiem i Chciałbym poznać Panią, która byłaby chętna wprowadzic młodego chłopaka w nowy świat i pokazać jak powinien wyglądać pierwszy raz. Miłe widziane doświadczone i starsze Panie jesli już znajdzie się chętna to proszę o kontakt na e-mail: jaszek798@o2.pl To znaczy? Edytowano Luty 28, 2021 przez Jasiuu798 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach