Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasiuu798

Pierwszy raz

Polecane posty

Szukam Pani chętnej na wprowadzenie młodego chłopaka w intymny świat. Wiek Pani nie gra roli. Bez zobowiązań, bez sponsoringu. Dyskrecja gwarantowana

Tylko Katowice i okolice ;*

Jestem Kuba, mam 19 lat, 184 cm wzrostu. Wysportowany brunet z brązowymi oczami. Jestem prawiczkiem i Chciałbym poznać Panią, która byłaby chętna wprowadzic młodego chłopaka w nowy świat i pokazać jak powinien wyglądać pierwszy raz. Miłe widziane doświadczone i starsze Panie 😉

jesli już znajdzie się chętna to proszę o kontakt na e-mail: jaszek798@o2.pl

2 godziny temu, Jasiuu798 napisał:

Szukam Pani chętnej na wprowadzenie młodego chłopaka w intymny świat. Wiek Pani nie gra roli. Bez zobowiązań, bez sponsoringu. Dyskrecja gwarantowana

skąd wiesz, czy znajdzie się Pani, co będzie miała pociąg?

https://i.ytimg.com/vi/PyhhnmB__fc/maxresdefault.jpg

2 godziny temu, Jasiuu798 napisał:

Tylko Katowice i okolice ;*

Jestem Kuba, mam 19 lat, 184 cm wzrostu. Wysportowany brunet z brązowymi oczami. Jestem prawiczkiem i Chciałbym poznać Panią, która byłaby chętna wprowadzic młodego chłopaka w nowy świat i pokazać jak powinien wyglądać pierwszy raz. Miłe widziane doświadczone i starsze Panie 😉

jesli już znajdzie się chętna to proszę o kontakt na e-mail: jaszek798@o2.pl

To znaczy?