BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 1, 2021 5 minut temu, wariete napisał: Przyznaj się do kogo Ty. Little girl ugo celada zawsze. Czyli wciąż wygladam mlodo. Widocznie sam jesteś dziad pjoter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 1, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Little girl ugo celada zawsze. Czyli wciąż wygladam mlodo. Widocznie sam jesteś dziad pjoter. Jesteś nietypowa, zjawiskowa, dystyngowana. Piotr jest fajny czyli i ja jestem fajna skoro nim jestem. 🥰Słodkich i dobrych snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 1, 2021 Przed chwilą, wariete napisał: Jesteś nietypowa, zjawiskowa, dystyngowana. Piotr jest fajny czyli i ja jestem fajna skoro nim jestem. 🥰Słodkich i dobrych snów. Nie chciało mi sie pisac odzielnie do ogóra po prostu. No ba. Sprawdź co tobie wyszly za damy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 1, 2021 Po ciemku to wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach