Angel123456 85 Napisano Marzec 10, 2021 Dnia 9.03.2021 o 10:37, Skb napisał: To co było/jest między wami ma niewiele wspólnego z miłością... odpoczynek od miłości.... W małżeństwie to się nazywa rozwód! Dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel123456 85 Napisano Marzec 10, 2021 Dnia 9.03.2021 o 10:04, Goscgosc123 napisał: Zostało mi tylko nie odzywać się i nie szukać kontaktu tak jak to robię ponad miesiąc.Jeśli faktycznie kocha to się odezwie i mnie znajdzie jeśli nie to nie warto samemu się odezwać.Skrycie wierze ze się odezwie ale nie mogę zrobić trgo ja i wziąć jej na litość.Ktoś wyżej pisał ze jeśli kocha to mnie faktycznie odnajdzie i znajdzie kontakt.Jeśli faktycznie potrzebuje więcej czasu to być może po to żeby przemyśleć swoje błędy i nie dopuścić żeby one znowu się pojawiły bo w sumie do końca tamtego roku nie dawałem jej spokoju a w tym roku pisaliśmy tylko raz wiec może cała sytuacja jest zbyt świeża ,,jeśli faktycznie kocha" nie kocha. Szkoda twojego czasu. Zapomnij czym prędzej się do tego zabierzesz t szybciej zbudujesz nowy związek z dziewczyną która da ci miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach