Dawidowy 4 Napisano Marzec 2, 2021 (edytowany) Jakaś nie doceniona mezatka.szuka.ostrefo.ogiera do pikantnych rozmow zdj,a może real.napisz priv Edytowano Marzec 2, 2021 przez Dawidowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witek 1433 Napisano Marzec 2, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Dawidowy napisał: Jakaś nie doceniona mezatka.szuka.ostrefo.ogiera do pikantnych rozmow zdj,a może real.napisz priv Czy musi być mężatka? zostawiłem wiadomość w skrzynce. Edytowano Marzec 2, 2021 przez witek 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groźny pederasta 46 Napisano Marzec 2, 2021 46 minut temu, witek napisał: zostawiłem wiadomość w skrzynce. W pośpiechu zapomniałem się przelogować 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witek 1433 Napisano Marzec 2, 2021 1 minutę temu, Groźny pederasta napisał: W pośpiechu zapomniałem się przelogować Czy jeśli zacznę Panu mówić, że nic się nie stało, że każdemu się zdarza... Czy to byłoby jak klepanie samego siebie po plecach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niewierna małżonka 28 Napisano Marzec 2, 2021 8 godzin temu, Dawidowy napisał: Jakaś nie doceniona mezatka.szuka.ostrefo.ogiera do pikantnych rozmow zdj,a może real.napisz priv Co to, przytułek dla stulejarzy? Idź puknij matkę albo siostrę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawidowy 4 Napisano Marzec 3, 2021 Nie jestem stulajerzem mam 30 lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witek 1433 Napisano Marzec 3, 2021 11 godzin temu, Sidh`e Santee napisał: Zawsze to lepiej, niż szukac nanobotów w szczepionkach na koronkę, Stiritz.. Rozwojowość jest niczegose, ale.. Pan, Panie Sante, dworuje sobie ze śmiertelnie poważnych kwestii. Światowy rząd chce nas kontrolować na poziomie mikro (jakby im nie wystarczało, że już to robią na poziomie makro, chciwi władzy krwiopijcy!). Ja nie zamierzam dać się zrobić w balona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach