Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Jarek1234

Pomocyyy postep z dzierwczyna

Polecane posty

Czesc, 

spotykam sie z dziewczyna od 2 miesiecy, za soba  mamy juz duzo spotkan. Widzialem zainteresowanie z jej strony, wszystko ukladalo sie okej. Nie calowalismy sie, bo ona czasami uznawala ze to nie sa randki, ale ciagle sie poznawalismy. chcialem ja poznac jeszcze blizej. Od kilku dni jakos jest inaczej, tak jakby nie byla juz mna zainteresowana. Co mam zrobic? gadalem z nia to twierdzi ze u niej wszystko git a ja sie martwie tym ze zaraz stracę zainteresowanie i nadzieje na coś więcej. CO MAM ZROBIC? mam dołka 

42 minuty temu, Jarek1234 napisał:

Czesc, 

spotykam sie z dziewczyna od 2 miesiecy, za soba  mamy juz duzo spotkan. Widzialem zainteresowanie z jej strony, wszystko ukladalo sie okej. Nie calowalismy sie, bo ona czasami uznawala ze to nie sa randki, ale ciagle sie poznawalismy. chcialem ja poznac jeszcze blizej. Od kilku dni jakos jest inaczej, tak jakby nie byla juz mna zainteresowana. Co mam zrobic? gadalem z nia to twierdzi ze u niej wszystko git a ja sie martwie tym ze zaraz stracę zainteresowanie i nadzieje na coś więcej. CO MAM ZROBIC? mam dołka 

Jarku jak się czegoś chce to sposób się znajdzie, a jak się czegoś nie chce to znajdzie się powód. Za bardzo Ci zależy.

Widzialem z jej strony zainteresowanie. DO tej pory az cos sie zepsulo. nie moge dojsc co moze byc powodem...  Ona tez byla zazdrosna o mnie,  widzialem jak byla zniesmaczona jak wyszedlem z kolezankami ktore znam bardzo malo. Mam mętlik w głowie 

38 minut temu, Jarek1234 napisał:

Widzialem z jej strony zainteresowanie. DO tej pory az cos sie zepsulo. nie moge dojsc co moze byc powodem...  Ona tez byla zazdrosna o mnie,  widzialem jak byla zniesmaczona jak wyszedlem z kolezankami ktore znam bardzo malo. Mam mętlik w głowie 

Sam wiesz, że jak ci zależy to inaczej się zachowujesz. Poznajecie się, nie od razu wszytko wiadomo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować