Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Essan

Czy mogę mieć dzieci? Chce tego ale boję się że nigdy nie zostanę matka

Polecane posty

Rok temu dowiedziałam się że mam torbiele 2 po kilku miesiącach wyleczyłam jedną druga została wyrażona 2 miesiące temu chce mieć dzieci planuje a następnego miesiąca mam w planach zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i potem je odstawić Ponoć to działa często Kobiety zachodzą tak w ciążę jest większe prawdopodobieństwo nie wiem czy będę w stanie mieć dzieci lekarz mówi że trudno to ocenić A mój partner ma problemy z płodnością przez to żebrał kiedyś narkotyki jego nasienie zostało w słabym stanie Martwię się bo chciałam  Stworzyć rodzinę dużą nie przesadzam nawet Wystarczy mi jednego ale chciałam mieć rodzinę swoją myślałam o tym żeby nawet kiedyś skorzystać z in vitro jeśli będzie taka możliwość i konieczność albo z banku spermy no i teraz mój partner nie wiem co na to bo w sumie ten ma innego mężczyzny czy przyjąłby dobrze dziecko? Czy są to osoby które miały torbiele i partner miał jakieś problemy z płodnością ale albo nawet nie i mógłby mnie wesprzeć dobrym słowem albo radami bardzo mi na tym zależy

Torbiele nie przeszkadzają w zajściu w ciąże. A partner może brać tabletki na poprawę nasienia. Robił badanie nasienia? Pierwsze słyszę o metodzie o której piszesz... tabletki anty aby pomóc sobie zajść w ciąże. Zmień lekarza 

Wiesz to nie do konca mozna przewidziec . Ja mialam w wieku 23 lat ciezka infekcje powiedziano mi ze nie bede miec dzieci a trzy miesiace temu urodzilam corke. Moj brat z zona, oboje Po badaniach , oboje zdrowi - od pieciu lat probuja . I nic. 
Zacznij probowac, wyluzuj, ciesz sie seksem, jest zdrowo, suplementuj.Jezeli Po roku nie bedziesz w ciazy- mozecie zaczac sie badac I analizowac

tabletki antykoncepcyjne nie pomagają zajsć w ciąże, a torbiele uniemożliwiają zajścia w ciąże 🙂 polecam edukacje, dla wspomagania możesz też zaopatrzyć się w tester afrodyta test owulacyjny ze śliny, dzięki ktoremu w 5 min dowiesz się czy masz dni płodne czy nie;)

Ja korzystam z monitora płodności afrodyta smart i polecam. Przy staraniach można zaplanować dzidziusia, kontrolować te cykle i w razie potrzeby wdrażać odpowiednie leczenie

moim zdaniem za duzo od siebie wymagasz, nie stresuj sie, a do kontroli cyklu uzywaj afrodyty smart, bedziesz wiedziala w ktore dni jestes najbardziej plodna. powodzenia