Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gerwazyli

Ankieta, niestety polityczna

Polecane posty

Czy znacie kogokolwiek mądrego, rozsądnego, wykształconego (wybierz choć jedno z trzech), kto popiera działania rządu PiS z ostanich lat?

Jestem w stanie zrozumieć, że wioskowy głupek, który nie rozumie jak działa świat, ale nagle dostaje parę stówek na wódkę w ramach programu 500+, zostaje zwolennikiem partii rządzącej.  Ale jak ktoś widzi i rozumie co PiS robi, to albo wysyła dzieci do szkoły za granicę, albo sam ucieka wraz z tymi dziećmi, albo jest w ciężkiej panice obserwując niszczony kraj, albo jest zaawansowanym wiekiem emerytem, któremu wszystko jedno...

11 godzin temu, Gerwazyli napisał:

Czy znacie kogokolwiek mądrego, rozsądnego, wykształconego (wybierz choć jedno z trzech), kto popiera działania rządu PiS z ostanich lat?

Tak, znam - aczkolwiek nie jest to poparcie bezkrytyczne.

Dlaczego niestety polityczna? Ja się interesuję polityką i mi się podoba ten temat.

A jeśli chodzi o to czy znam kogoś inteligentnego, kto popiera PiS to napiszę, że nie znam. Po prostu człowiek logicznie myślący nie głosuje na Prawo i Sprawiedliwość, bo to partia szkodliwa dla porządnego obywatela. Pozdrawiam tych, co tak jak ja są przeciwko PiS.

I na koniec dodam, że również jestem przeciwko PO i .nowoczesnej - żebyście nie oskarżali mnie o sympatię do tych partii.

Dnia 3.03.2021 o 13:22, Prawdomówny napisał:

Dlaczego niestety polityczna? Ja się interesuję polityką i mi się podoba ten temat.

A jeśli chodzi o to czy znam kogoś inteligentnego, kto popiera PiS to napiszę, że nie znam. Po prostu człowiek logicznie myślący nie głosuje na Prawo i Sprawiedliwość, bo to partia szkodliwa dla porządnego obywatela. Pozdrawiam tych, co tak jak ja są przeciwko PiS.

I na koniec dodam, że również jestem przeciwko PO i .nowoczesnej - żebyście nie oskarżali mnie o sympatię do tych partii.

I to jest dość smutne.  PiS popierają ludzie inteligentni bezobjawowo, a rozsądnej opozycji nie ma :-(