Marcinolek 0 Napisano Marzec 3, 2021 Cześć, mam problem Ostatnio się zapuściłem, nieco przytyłem. Wróciłem do treningów (delikatnych) i trzymania diety. No właśnie mam problem z dietą, mniej więcej 2-3 razy w tygodniu mam tak, że w nocy mnie łapie taki wilczy głód, że nie mogę go zatrzymać. Nie wiem z czego to wynika, za mało kalorii w ciągu dnia? Przyzwyczajenie organizmu do nocnego trybu życia? Późno chodzę spać ze względu na to, że po nocach pracuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiu653 413 Napisano Marzec 3, 2021 skoro lubisz jeść w nocy, to jedz ale zastosuj okno żywieniowe czyli jak jesz o 22 przykładowo, to zaczynaj jeść o 14-15 pierwszy posiłek a potem do 23 ostatni posiłek i spoko będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einefremde 124 Napisano Marzec 3, 2021 Mozliwe ze jestes glodny bo jesz za malo. Co jesz w ciagu dnia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinolek 0 Napisano Marzec 18, 2021 Sorki, za taki przestój, liczę kalorie (ale tak mniej więcej), to jest ponad 2 tysiące, a waże jedynie 62 przy wzroście 163 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja1995 0 Napisano Marzec 21, 2021 Ja od dwóch tygodnia nie jem w nocy, a jak to zrobiłam: nieco zwiększyłam porcję kolacji. ☺ Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnkaSo 1 Napisano Marzec 24, 2021 Ja jem w nocy lub późnym wieczorem ale same warzywa na parze. Kalorii to to nie ma w ogóle, ale jakoś mi przechodzi chęć np. na coś słodkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach