Kobietaniezalezna 0 Napisano Marzec 7, 2021 Dodałam wcześniej post rozpisałam się bardzo dużo i post zniknął, dlaczego? Nie będę już pisać znowu tego samego.. Ale chłopak, który ma na instagramie same kobiety, nawet takie których nie zna a większości nie zna lata po wszystkich kobietach na instagramie lajkuje zdjęcia ale nie wszystkie tylko wiadomo gdzie mają odkryte ciało albo w spódniczkach czy inaczej ładnie ubrane albo w strojach, on się tłumaczy ze z żadną nie pisze, ale jak doda coś na instagram to zaraz wszystkie "koleżanki" Piszą i komentują, to nie sądzę że są to randomowe kobiety i on nigdy z nimi nic nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 7, 2021 Niektórzy są szczęśliwi gdy mają parę tysięcy znajomych w tego typu portalach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietaniezalezna 0 Napisano Marzec 7, 2021 No tyle, że on ma ok 100 i same kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 7, 2021 2 minuty temu, Solero napisał: Niektórzy są szczęśliwi gdy mają parę tysięcy znajomych w tego typu portalach Nie wiem czy duża liczba osób w znajomych to jest taka sama sytuacja jak lajkowanie obcych skąpo ubranych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 7, 2021 6 minut temu, Elciaa29 napisał: Nie wiem czy duża liczba osób w znajomych to jest taka sama sytuacja jak lajkowanie obcych skąpo ubranych kobiet Może być tak że dopiero szuka znajomych i buduje grono znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 7, 2021 9 minut temu, Kobietaniezalezna napisał: No tyle, że on ma ok 100 i same kobiety Poczekaj będzie miał więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano Marzec 7, 2021 Jest koneserem damskich wdzięków uwiecznionych na fotografiach : ) czyli takie fotki lubi oglądać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 7, 2021 13 minut temu, Solero napisał: Może być tak że dopiero szuka znajomych i buduje grono znajomych Może tak być , ja nie zaprzeczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 7, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Może tak być , ja nie zaprzeczam Dobrze że się zgadzamy Czas lecieć, miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Marzec 7, 2021 Z Elcią nie można się nie zgodzić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 7, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Solero napisał: Dobrze że się zgadzamy Czas lecieć, miłego wieczoru Wzajemnie miłego Edytowano Marzec 7, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Marzec 7, 2021 1 godzinę temu, Kobietaniezalezna napisał: Dodałam wcześniej post rozpisałam się bardzo dużo i post zniknął, dlaczego? Nie będę już pisać znowu tego samego.. Ale chłopak, który ma na instagramie same kobiety, nawet takie których nie zna a większości nie zna lata po wszystkich kobietach na instagramie lajkuje zdjęcia ale nie wszystkie tylko wiadomo gdzie mają odkryte ciało albo w spódniczkach czy inaczej ładnie ubrane albo w strojach, on się tłumaczy ze z żadną nie pisze, ale jak doda coś na instagram to zaraz wszystkie "koleżanki" Piszą i komentują, to nie sądzę że są to randomowe kobiety i on nigdy z nimi nic nie pisze. Zwykle tacy używają instagrama do wyrywania lasek. Zaprzeczanie to standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach