Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xNiktx

Czy oni coś kombinują ?

Polecane posty

Witam. Na środę jestem umówiona z rzekomo z psychoterapeutą. Mam co do tego obawy. W mopsie wiedzą że mam dziecko i problemy psychiczne. Dzwonili do mnie parę rady ale ja nie odbierałam ze względu na mój stan psychiczny (fobia społeczna) i dali mi numer do psychoterapeuty. Mama zadzwonila pod ten numer i okazało się że jest to placówka PCPR i pod tym numerem jest pracownik socjalny. Nie do końca rozumiem czy będę miała rozmowę z psychoterapeuta czy z pracownikiem socjalnym z PCPRu? Mam tam podejść do biura na rozmowę i jeśli się okaże pracownikiem socjalnym to znaczy że mnie okłamali.? Ja bardzo się boje różnych instytucji takich jak mops i ten PCPR bo wiem że tam dzieci zabierają i stąd moje obawy że mi je zbiorą. Czy mogło być tak że oszukali mnie i skoro nie chciałam z nimi rozmawiać z powodu stanu psychicznego (silne ataki paniki) to teraz w ramach pracownika socjalnego będę przesłuchiwana ? Przecież to miał być psychoterapeuta. O co chodzi w tym ? Gdyby okazało się że to pracownik socjalny to uciekam ile się da bo ja się panicznie boje przesłuchiwania i mam ataki paniki przed rozmowa. Czy mogli mnie oszukać ? 

10 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

Raczej nie powinni, ale unikaniem wizyt pracownika zdecydowanie możesz jedynie pogorszyć swoją sytuację. Dzieci się nie zabiera ot tak. 

Rozumiem tylko chodzi mi o to że mówili że to psychoterapeuta a patrze na numer i wyklilalo mi pracownik socjalny. 

Przed chwilą, xNiktx napisał:

Rozumiem tylko chodzi mi o to że mówili że to psychoterapeuta a patrze na numer i wyklilalo mi pracownik socjalny. A ja mam bardzo silne ataki paniki kiedy muszę się spotkać z kimś z tych placówek. 

Przed chwilą, xNiktx napisał:

Rozumiem tylko chodzi mi o to że mówili że to psychoterapeuta a patrze na numer i wyklilalo mi pracownik socjalny. 

Może posunęli się jednak do takiego fortelu, skoro unikasz ich wizyt? Nie wiem.