TheLadyK 0 Napisano Marzec 9, 2021 Tak jak wyżej pisałam mam myśli samobójcze. Dostałam wczoraj 1 ze sprawdzianu z matematyki z funkcji i rodzice są na mnie źli. Boje się dzisiejszego dnia. Nie spałam cała noc. Jestem w 1 liceum na pol his wos. Nowy dział bardziej rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy nos 5 Napisano Marzec 9, 2021 a moze moglabys zalatwic sobie korepetycje,moze nawet w kilka osob.to powinno byc taniej. ja tez mialam rozne mysli przez niepowodzenia na klasowkach .a wogole odpowiada ci ta szkola? bo ja chcialam isc do klasy biologiczno chemicznej i zostac dentystka a rodzina mnie zmusila do pojscia do klasy o profilu matematyczno fizycznym.mialam duze problemy z fizyka a pozniej tez z matematyka.dostalam sie na studia inzynierskie ale je zawalilam. Jestes mloda osoba,niepowodzenia sie zdarzaja wszystkim ,jesli uczysz sie zgodnie z twoimi zainteresowaniami to nie przejmuj sie tak. wazne w zyciu jest uczenie sie rzeczy zgodnych z zainteresowaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach