tuniaa 0 Napisano Marzec 9, 2021 hej mam zapewne głupie pytanie ale jednak moja wiedza jest na poziomie 0. Mianowicie jeśli ginekolog wykryje ciąże mimo że nie poszłam do niego z pytaniem czy w niej jestem tylko z innym problemem to by o tym poinformował? Byłam u ginekologa z długotrwałym bólem podbrzusza i miałam USG pochwy, gdybym była w ciąży to by to w ten sposób wykrył i mnie poinformował? Pytanie jest pewnie bez sensu ale panicznie boję się ciąży i już powoli chyba z tego powodu głupieje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Marzec 12, 2021 No powiedziałby. Jak boisz się ciąży to zabezpieczaj się. Mechaniczna ochrona jest pewna, możesz kupić błonę dopochwową wielokrotnego użytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiosenka 676 Napisano Marzec 12, 2021 Ginekolog na pewno powiedział by Ci o ciaży gdyby ją zauważył. A zauważyl by ją mniej wiecej 1-2 tyg po spodziewanym okresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach