VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 9, 2021 Ville Valo - są tutaj jakieś fanki Tego Obłędnieeeeee Przystojnego byłego wokalisty zespołu HIM ? Uwielbiam Jego głos w The Funeral Of Hearts Too Happy To Be Alive Rebel Yell Razorblade Kiss The Sacrament czy Gone With The Sin i jego całego ;) hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie jestem wege 103 Napisano Marzec 11, 2021 W liceum marzyłam o tym, żeby Ville został moim mężem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malighana 273 Napisano Marzec 12, 2021 (edytowany) Zgłaszam się, fanka od 1999 roku! W życiu bym się nie spodziewała tematu o Ville na Kafeterii Edytowano Marzec 12, 2021 przez Malighana 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 12, 2021 bo wcześniej żadna z tutaj obecnych ''czarownic'' by nie wpadła na pomysł że jakaś świruska da temat Villego na Kafeterii hehehe a że tak spytam niedyskretnie były jakieś fantazje o Ville ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 12, 2021 Dnia 11.03.2021 o 09:57, Nie jestem wege napisał: W liceum marzyłam o tym, żeby Ville został moim mężem eeee no no no no no nooooo Gooodne i Braw I Szacunku mi wróciła moja ''Villova'' Obsesja 4 dni temu Ahhhhh On jest CUUUUUDOOOOOWNYYYYYY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 12, 2021 a Wasze ulubione\ukochane piosenki ? Moje to : The Funeral Of Hearts Too Happy To Be Alive Rebel Yell Razorblade Kiss The Sacrament When Love And Death Embrace Gone With The Sin Bury Me Deep Inside Your Heart i inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malighana 273 Napisano Marzec 12, 2021 Moje ulubione to 'For You', 'In Joy and Sorrow' , 'The Path (P.S. Version)' , 'Sleepwalking Past Hope', 'Disarm Me (With Your Loneliness)', 'The Foreboding Sense of Impending Happiness' i 'Drawn & Quartered'. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grull 415 Napisano Marzec 12, 2021 Kochałam go w gimnazjum i śniłam że spiewamy na scenie piosenki z płyty Razorblade Romance, kochałam Poison girl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 12, 2021 For You In Joy And Sorrow The Path i Disarm Me (With Your Loneliness) ŚWIETNE UTWORKI Ja jeszcze bym dodała Buried Alive By Love i Soul On Fire a i PoisonGirl Też Niesamowity Utwór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 12, 2021 A za co kochacie Villego ? Śmiało Ja Uwielbiam Jego Głos oczy uśmiech ciałko śmiech tatuaże ogólnie Jego Całokształt Artystcznyofizyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VilleValogirl_8194 0 Napisano Marzec 13, 2021 do kafeteryjnych czarownic - fanek Ville za co Go kochacie i czy miałyście /macie jakieś niegrzeczne fantazje o Nim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach