Kasiakasia88 1301 Napisano Marzec 10, 2021 Co o niej sądzicie? Kiedyś oglądałam namiętnie, bo była fajną, swojską dziewczyną, a teraz 🥴 raz krzyczy "zostań w domu", a za tydzień organizuje obóz nad morzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puderniczka 2.0 251 Napisano Marzec 11, 2021 Też mi się już przejadła. Wywaliłam z obserwowanych, bo zaczęłam odnosić wrażenie, że za bardzo gwiazdorzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywkaa 185 Napisano Marzec 12, 2021 Dnia 10.03.2021 o 14:27, Kasiakasia88 napisał: Co o niej sądzicie? Kiedyś oglądałam namiętnie, bo była fajną, swojską dziewczyną, a teraz 🥴 raz krzyczy "zostań w domu", a za tydzień organizuje obóz nad morzem Kiedy trzeba było siedzieć w domu to się siedziało , jak można wyjechać to czemu nie ( obóz sportowy był legalny przecież ) w tym samym czasie ludzie na narty do Zakopanego przyjeżdżali . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywkaa 185 Napisano Marzec 12, 2021 Dnia 11.03.2021 o 08:07, Puderniczka 2.0 napisał: Też mi się już przejadła. Wywaliłam z obserwowanych, bo zaczęłam odnosić wrażenie, że za bardzo gwiazdorzy. Ja tam ja nadal bardzo lubię , mimo reklam i współprac jest nadal normalna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiakasia88 1301 Napisano Marzec 12, 2021 1 godzinę temu, pozytywkaa napisał: Kiedy trzeba było siedzieć w domu to się siedziało , jak można wyjechać to czemu nie ( obóz sportowy był legalny przecież ) w tym samym czasie ludzie na narty do Zakopanego przyjeżdżali . Akurat to było w czasie, kiedy hotele miały przyjmować tylko osoby w ramach podróży służbowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywkaa 185 Napisano Marzec 12, 2021 12 minut temu, Kasiakasia88 napisał: Akurat to było w czasie, kiedy hotele miały przyjmować tylko osoby w ramach podróży służbowych Myślam że mówisz o tym ostatnim , z zeszłego tygodnia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puderniczka 2.0 251 Napisano Marzec 12, 2021 1 godzinę temu, Kasiakasia88 napisał: Akurat to było w czasie, kiedy hotele miały przyjmować tylko osoby w ramach podróży służbowych Akurat wiele blogerek w ten sposób januszowało. Dawały hasztagi #zostańwdomu, a cichaczem wyjeżdżały "w podróż służbową". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach