Gość-kafeterii1 1 Napisano Marzec 11, 2021 Cześć wszystkim przychodzę tu ponownie tylko z innym problemem a mianowicie takim że dzieje mi się tak że Nie chce o czymś myśleć coś powiedzieć ale coś mnie tak nie wiem ciśnie i ja o czymś pomyśle i potem po chwili żałuje że tak pomyślałam np przychodzi mi do głowy jakaś myśl o czymś tam i ja nie chce tego powiedzieć czy tam wpuścić tą myśl a ja to robię coś mnie tak skłania moja głupota i o tym pomyśle wpuszczę to do głowy wyobrażam sobie to a później tego żałuje i nie mogę dać sobie rady prosze pomóżcie mi napiszcie czy też tak macie i jakie to są u was myśli itd i czy da się temu jakoś zapobiec bo już nie wyrabiam I zawsze tak mi się robi z sezonie jesienno zimowym co dwa lata możliwe że to depresja sezonowa Ale ja jestem słaba na takie coś i już miałam myśli samobójcze ale boje się tego zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattrat 47 Napisano Marzec 11, 2021 Moze sprobuj np. medytacje na YouTube, moze troche uspokoi Twoj umysl a jesli nie to moze warto wybrać sie do specjalisty? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach