marie3 89 Napisano Marzec 11, 2021 Jakie polecacie zawody, prace żeby mało się widywać z ludźmi (przynajmniej nie co dzień z tymi samymi, mogą być obcy). Np takie jak jazda busem, przewóz towarów. Praca przez internet odpada. Mam dosyć naszych lokalnych januszow i grazynek, którym największym problemem jest jak dziś się ubrałaś i co ludzie powiedzą. Nie chcę na codzień mieć do czynienia z nimi bo to mnie wykańcza psychicznie. Zdecydowanie wolę zwierzęta niż ludzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 11, 2021 U weterynarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 11, 2021 zaklad pogrzebowy? nvm a czemu przez internet nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Marzec 11, 2021 W schronisku chętnie, dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 11, 2021 (edytowany) 6 minut temu, Leżaczek napisał: A jak by lubiła seegz to glory hole? Może zoo, schronisko dla zwierząt tam byłem kilka razy, mało ludzi. a czy kobiety moga skoki narciarskie Edytowano Marzec 11, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 11, 2021 Na misję na marsa się udać. Zero ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach