Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STOKROTKA

Nowy znajomy i życzenia na Dzień Kobiet

Polecane posty

Co myślicie o takiej sytuacji.

Znam typa na razie tylko przez neta, jest to kolega mojego kolegi (z reala oni się znają a nie tylko wirtualnie). 

Trochę pisaliśmy, były jakieś sprawy trochę związane z tym wspólnym kolegą, ale nie  tylko. Czasem pisał sam z siebie, czasem ja zaczynałam rozmowę. Od kolegi wiem że typ jest nieśmiały i dość zamknięty w sobie. Na dzień kobiet napisał mi życzenia typu wszystkiego najlepszego z okazji..., a także grafikę bukietu czerwonych róż. Było to bardzo miłe. Odwdzięczyłam się na dzień mężczyzn czymś w podobnym stylu. 

Co myśleć o jego zachowaniu? Jest mną zainteresowany? Jesteśmy oboje lekko przed 30tką.

7 minut temu, simply-Roxi napisał:

Zbyt mało info. trudno orzec czy to słoń, czy nosorożec 😉 

Tak na serio, to naprawdę trudno stwierdzić, ale utrzymaj tę znajomość i zobaczysz co będzie dalej. 

Masz rację, trochę mało danych, ale tych danych ogólnie niewiele jeszcze jest... 

Po prostu zauważyłam że już takich życzeń się zbyt często nie składa, ludzie w tym wieku (on jest wolny) mają partnerki, rodziny i to nimi się zajmują. Nie dostałam dużo życzeń na priv. A te czerwone róże dały mi do myślenia, tak, głupi obrazek, wiem, ale mógł dać inny albo nie dawać wcale, w ogóle mógł tych życzeń nie składać, przecież znamy się krótko...