mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 Nie chciałbym tu publikować go publicznie, wiadomo z jakiś powodów, ale chyba wczoraj kobieta definitywnie zerwała ze mną znajomość i napisała, że spotyka się z innym.Dopero co zaczęliśmy się spotykać, fakt że mam teraz sporo kłopotów, byłem zaganiany, miałem wszystkiego dosyć a tu takie coś, Czy ktoś na priva pomógłby mi to wszystko zinterpretować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Marzec 13, 2021 Nie rozumiem, o co pytasz. Sam powiedziałeś, że zerwała tę znajomość - co tu tlumaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 A czy mógłbyś ocenić tego maila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Nie rozumiem, o co pytasz. Sam powiedziałeś, że zerwała tę znajomość - co tu tlumaczyć? Ja tak wywnioskowałem z całości, bo ona nie pisze tego wprost, ale może ja nadinterpretuję? Dlatego chciałem aby ktoś postronny się wypowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 Rozumiem. Ale chciałbym aby ktoś spojrzał na to chłodnym okiem bez emocji, z boku. Wszystkie dane zostały zanonimizowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Marzec 13, 2021 3 minuty temu, mirelio napisał: Ja tak wywnioskowałem z całości, bo ona nie pisze tego wprost, ale może ja nadinterpretuję? Dlatego chciałem aby ktoś postronny się wypowiedział. Samiec... ma rację, to prywatna korespondencja. Jeśli nie rozumiesz maila, to do niej zadzwoń i powiedz „z Twojego maila wnioskuje, ze postanowiłaś mnie zostawić, gdyż spotykasz się z kims innym - czy dobrze rozumiem?”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 1 minutę temu, mirelio napisał: Rozumiem. Ale chciałbym aby ktoś spojrzał na to chłodnym okiem bez emocji, z boku. Wszystkie dane zostały zanonimizowane. Daj. Tylko licz się z tym, że to będzie subiektywna ocena, a nie prawda objawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 13, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, simply-Roxi napisał: Nie jest chyba pewien i nie jest pewien czy ona mówi we wszystkim prawdę oraz czy nie ma jeszcze jakiś szans u niej... Obrończyni uciśnionych angelus auxilium... oj ah... Edytowano Marzec 13, 2021 przez MYourÀNGELos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 2 minuty temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Roxi, ale chyba pierwsze pytanie jakie przyszłoby mi na myśl po mailu, to: "To znaczy co: zrywasz ze mną?". Nie jestem winien upokorzenia tego gościa i nie na moje sumienie ono spadnie Tylko bądź dla niego łagodna. Będę szczera. To wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 13, 2021 1 minutę temu, simply-Roxi napisał: nie lepiej dac z liścia! Oj już tak nie przeżywaj było minęło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 To jeszcze nawet nie był związek to się coś zaczynało pomiędzy nami, zadzwonić nie mogę bo mi się karta skonczyła a na tego maila nie wiem co odpisać. Dlatego moja prośba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, MYourÀNGELos napisał: Oj już tak nie przeżywaj było minęło... Możecie iść simpatyzować ze sobą na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, mirelio napisał: To jeszcze nawet nie był związek to się coś zaczynało pomiędzy nami, zadzwonić nie mogę bo mi się karta skonczyła a na tego maila nie wiem co odpisać. Dlatego moja prośba. Ta. A w domu zostawiłeś włączone żelazko zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, simply-Roxi napisał: Nie! wypiepsze go! Mam pełen kubeł takich już heh Imponujące. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 2 minuty temu, simply-Roxi napisał: Jak dużo tu erotomanów? No tak niestety... To wyłącz priv. Cudownie znikną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Marzec 13, 2021 8 minut temu, mirelio napisał: To jeszcze nawet nie był związek to się coś zaczynało pomiędzy nami, zadzwonić nie mogę bo mi się karta skonczyła a na tego maila nie wiem co odpisać. Dlatego moja prośba. Można jeszcze kupić kartę w markecie, zadzwonić od sąsiada, wyjaśnić osobiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 Ale ktoś przeczyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 No proszę jacy nagle wszyscy za intymnością korespondencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2117 Napisano Marzec 13, 2021 Wyślij na priv, przeczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 On chyba tylko szum robi, bo nic nie wysłał. A wystarczyło sparafrazować tutaj mniej więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2117 Napisano Marzec 13, 2021 ... no trudno, dłużej nie chcę mi się juz czekać... Pozdrawiam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 3 minuty temu, marawstala napisał: ... no trudno, dłużej nie chcę mi się juz czekać... Pozdrawiam : ) W tej sekundzie wysyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 13, 2021 Marawstala- poszło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2117 Napisano Marzec 13, 2021 16 minut temu, mirelio napisał: Marawstala- poszło! odpisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach