eute 18 Napisano Marzec 13, 2021 miasto jest zbyt głośne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 13, 2021 Ja zaraz idę. Męczy mnie net&fora, od pisania tych banałów, na które ktoś zadaje pytania, usypiam jak dziecko sprowadzony do takiego poziomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 2 minuty temu, simply-Roxi napisał: A dziwicie się Sernikowi. Szybciej pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 13, 2021 Ja dziwię się jedynie, że nie dogadał się z tym kolegą, na którego terenie mieszka, nie zrobił zbiórki lub nie załatwił w inny sposób materiału (może są to gliniaste tereny) - ja na jego miejscu miałbym już wygodny obóz, a nie nieosłonięty namiot, kuchenkę bez kuchni i śmieci luzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 13, 2021 4 minuty temu, eute napisał: miasto jest zbyt głośne Jak dla mnie jest idealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 13, 2021 1 minutę temu, simply-Roxi napisał: On ma na oku lepsze coś teraz. To dobrze, bo to są warunki na maj-wrzesień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 13, 2021 (edytowany) 6 minut temu, simply-Roxi napisał: Nie łapię... ech już nic Edytowano Marzec 13, 2021 przez eute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 4 minuty temu, simply-Roxi napisał: Nie łapię... Ehh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 13, 2021 1 minutę temu, eute napisał: To już lepiej, żeby on był w tym lesie, ale ubrany, bo komary i te sprawy... To nie ten temat! Śledzisz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: To nie ten temat! - on dobrze to wie. Śledzisz mnie? - robi to od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: To nie ten temat! Śledzisz mnie? Prawdę powiedziawszy nie, głupotę napisałam, ale widzę, że w coś trafiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Dobranoc. Jak dobranoc jak wybudził mnie ze snu ten pacan!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Jak dobranoc jak wybudził mnie ze snu ten pacan!!! A weź się prdolenij w czoło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach