Bimba 2827 Napisano Marzec 18, 2021 13 minut temu, Unlan napisał: Nie wiem po co ty się w ogóle wypowiadasz kwestii robienia komukolwiek urodzin, skoro od trzydziestu lat nie świętujesz swoich urodzin. To skąd możesz cokolwiek wiedzieć Skoro nie wyprawiam swoich, to nie mam zielonego pojęcia co to są urodziny, tak? A jeśli nie wyprawiam swoich a organizuję je innym ludziom to jak myślisz, nam pojęcie o urodzinach czy nie mam? Weszłaś tu robić ze mnie głupka czy raczej z siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Marzec 18, 2021 Urodziny to kolejny temat na który nie mogę się wg ciebie wypowiadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Marzec 18, 2021 Weźcie już przestańcie najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Marzec 18, 2021 Będzie dobrze i dla jednej i dla drugiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Marzec 18, 2021 A jak nie przestanę pisać o urodzinach to będzie dla mnie źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach