MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 14, 2021 P-Roxi? Exspecto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 14, 2021 Modlisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, Urban 4 napisał: Won mów do swojej starej jeśli ją masz krva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Obrażasz męża swojej kochanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 14, 2021 5 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Obrażasz męża swojej kochanki. męża! ja prl krva! niedoszłej żony nie kochanki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, simply-Roxi napisał: Zdążyłam przeczytać tamten temat co gnoju narobiłeś. Weź zastój Michał! Nie życzę żadnej takiego faceta a co dopiero męża jak Ty! No, robiłąm to co kiedyś w tych godzinach, nie podoba Ci się? Masz problem. Od gnoja mnie wyzywasz? No nie podoba mi się to, nigdy mi się nie podobało! Na chvj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, simply-Roxi napisał: Mówiłam, że narobiłeś rabanu (gnoju), rozumiesz teraz? Wiesz, że tak nie mówię na nikogo! Resztę sobie daruj. Po co na mnie czekałeś? Zajmij się czym tam masz daj mi spokój na kafe. I nie pisz nic więcej kom. bo nie odpiszę. Nudzisz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach