simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, ptaszek w dziupli1 napisał: To ty nie wiesz ze ona jest zazdrosna o twojego męża ? Szto?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: Za duży odskok jeśli chodzi o całokształt aby mówic o posiadaniu jakichkolwiek standardów lub preferencji... Większość tak ma. Podobają się nam jedni, a zako...emy się w innych... Charakter dziewczyno, charakter i/albo "to coś" po prostu... Edytowano Marzec 15, 2021 przez simply-Roxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, simply-Roxi napisał: Większość tak ma. Podobają się nam jedni, a zako...emy się w innych... Charakter dziewczyno, charakter i/albo "to coś" po prostu... O kim mowa? Było jedno i drugie i co Ty teraz na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Jakaś sprawiedliwośc w przyrodzie musi byc To co wpadniesz ? Bierz dziewice i przyjedź do Wrocławia na weekend potrenujemy cardio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, MYourÀNGELos napisał: O kim mowa? Było jedno i drugie i co Ty teraz na to? Jeśli o tym gadasz to tylko wygląd, charakter masz.. Eh nie chce mi się nawet komentować. Jedne słowo- chamski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Idę mam robotę i tyły już są nie będę dyskutować z angelosami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, simply-Roxi napisał: Idę mam robotę i tyły już są nie będę dyskutować z angelosami. maneat in tenebris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 3 minuty temu, Pocahontaz napisał: JA z dziewicami się nie zadaje, nie mój klimat Ale wy się bawcie Nagramy film wrzucimy na xvideos, zostaniesz gwiazdą nawet znam tytuł: Huge white cock abused two MILFs xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, MYourÀNGELos napisał: maneat in tenebris Nie dziękuję. In lumine idio.to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 15, 2021 (edytowany) ale Pszemkosz i 18karat niewiele sie roznia tylko ten robil bara bara a ten nie. nvm.brud, i wgl. Edytowano Marzec 15, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 5 minut temu, Pocahontaz napisał: Nie kręci mnie żadna forma bliskości z laską, która fascynuje się i simpuje do przema pravika Jesli tobie nic to nie daje do myślenia na jej temat to... Kto to jest przemo? Ja też mam tak na imie respektuj mój autorytet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 15, 2021 brudne stopy niemyte!!!!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 4 minuty temu, Pocahontaz napisał: PRzemo = Syn Boży (na wykopie -wpisz w googla) i usiadź.. No i nic takiego nadzwyczajnego znalazłem wygląda normalnie jeśli nie może znaleźć dziewczyny to ma problem ze swoim spier.doleniem umysłowym. To jakiś wykopek jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 15, 2021 (edytowany) 5 minut temu, 18karat napisał: No i nic takiego nadzwyczajnego znalazłem wygląda normalnie jeśli nie może znaleźć dziewczyny to ma problem ze swoim spier.doleniem umysłowym. To jakiś wykopek jest ? a grzyba tez masz a jakie wenery masz a rosna ci muchomory na łbie co a jestes poisonous??? Edytowano Marzec 15, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: Widziales foty na których wali kasztany do miski, foty jegop stop z krogulczymi pazurami z żałobą za nimi i foto jak smazy kupy na patelni? NORMALNY? bicz please A to nie widziałem myślisz że google mi pokaże takie coś? To dziewica do niego simpowała Ha tfuu! disgusting i ona chciała zaznać mojego boskiego ciała umytego w najlepszych płynach Tom ford Out wood? A to wszystko jasne ale dla Ciebie nadal tli sie iskierka nadzieii więc nie zepsuj tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 4 minuty temu, kociełezki napisał: a grzyba tez masz a jakie wenery masz a rosna ci muchomory na łbie co a jestes poisonous??? Mam konkretnego grzyba praw...a że sie tak wyrażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Ha..mowiłam. A moje boskie ciało tym bardziej nie dla takiego towarzystwa Nie ma czego psuć, bo ja preferuje w druga stronę zabawy z obcymi tylko & wyłącznie, więc... Skoro już wiemy że oboje mamy boskie ciała to pomyśl jak pięknie wyglądałyby one odbywając akt xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 15, 2021 Życie w namiocie w Londynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 15, 2021 (edytowany) 37 minut temu, 18karat napisał: Mam konkretnego grzyba praw...a że sie tak wyrażę a co jets wiekszym siedliskiem bakterii co czy Edytowano Marzec 15, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 15, 2021 8 minut temu, kociełezki napisał: a co jets wiekszym siedliskiem bakterii co czy Obrzydliwie tu jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Marzec 15, 2021 Ponoć najlepiej byłoby się skupić na sobie... a nie na czyimś 'ogrodku' : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 15, 2021 25 minut temu, Pocahontaz napisał: It`s Kafeteria bejbe! Oj wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 15, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Oj wiem. Na pewno nie wskazane jest jedzenie podczas czytania kafe no chyba że komuś to nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 15, 2021 10 minut temu, Elciaa29 napisał: Na pewno nie wskazane jest jedzenie podczas czytania kafe no chyba że komuś to nie przeszkadza. Gorsze rzeczy się czytało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Gorsze rzeczy się czytało Albo oglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Albo oglądało Ojj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 15, 2021 7 minut temu, 2libed napisał: teraz ty musisz mnie edukować bo tego słowa nie znam. Facet w takim wieku i nie wie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 15, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Zegz z nim musi być pełen luzu & namjętności jak jego suche teksty Nie wiem aż tak nie oceniam , zadziwił mnie brak podstawowych pojęć w tej dziedzinie życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 15, 2021 Ja tam mam kilka odcisków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 15, 2021 1 godzinę temu, Benniee napisał: Obrzydliwie tu jest no co slut shaming zawsze spoko : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach