letniacy 0 Napisano Marzec 16, 2021 Fotki żony do zalania , ktoś chętny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
el_Moreno 1 Napisano Marzec 16, 2021 A co to za zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrsmith 1 Napisano Marzec 16, 2021 1 godzinę temu, letniacy napisał: Fotki żony do zalania , ktoś chętny ? a pokazujesz ja tez taka jaka jest na co dzien w ubraniu z makijażem lub bez ale nie same nudesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
el_Moreno 1 Napisano Marzec 17, 2021 Dnia 16.03.2021 o 07:55, letniacy napisał: Fotki żony do zalania , ktoś chętny ? I gdzie te fotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betoniarka 2 Napisano Marzec 17, 2021 Ja chętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 17, 2021 3 godziny temu, Betoniarka napisał: Ja chętna Czym będziesz zalewać? Mlekiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Marzec 17, 2021 9 minut temu, Nemetiisto napisał: Czym będziesz zalewać? Mlekiem? wiadomo, że chodzi mu o zabawę, która nazywa się na zachodzie "cumtribute" i stała się modna w pewnych kręgach głównie gimbazy. To znaczy kobieta w domyśle (czasami niestety robi to ktoś za nią bez jej wiedzy) wysyła fotę, niekoniecznie nagą a facet spuszcza się na nią i zaplamioną odsyła dziewczynie. Generalnie kobieta jest dumna wtedy, gdy wielu mężczyzn w ten sposób "zalewa" jej foty. Wydaje się to dość obrzydliwe ale dzieje się to jednak. Pewnie o to mu chodzi i dla wyjaśnienia dla tych którzy się z tym nie spotkali https://www.reddit.com/r/cumtributes/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 17, 2021 16 minut temu, ddt60 napisał: Pewnie o to mu chodzi To jest ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach