Tequila 0 Napisano Marzec 17, 2021 przystojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 17, 2021 Tak. Jestem realistką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 17, 2021 Jakbym się przyzwyczaiła do niego to w końcu by coś tam zaiskrzyło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdabryy 0 Napisano Marzec 17, 2021 zależy od charakteru, ale tak jest to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila 0 Napisano Marzec 17, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Użyszkodnik napisał: Pewnie. Podobnie jak 90% kobiet. To mężczyźni patrzą na urodę. My chyba też, tylko u nas pojęcie atrakcyjności fizycznej u płci przeciwnej jest bardziej złożone i mniej oczywiste niż u mężczyzn. Edytowano Marzec 17, 2021 przez Tequila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabelinka 4 Napisano Marzec 17, 2021 nie. wygląd jest ważny . piękno zewnętrzne rzutuje na wewnętrzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JonnyDaniels 104 Napisano Marzec 17, 2021 6 minut temu, Izabelinka napisał: nie. wygląd jest ważny . piękno zewnętrzne rzutuje na wewnętrzne Nie wiem jak u mężczyzn, ale w przypadku kobiet to bujda. Znałem wiele których uroda nie rzutowała nawet częściowo na piękno wnętrza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 17, 2021 tak jejku przecież nie zako...emy się w urodzie, a w osobie ja niedawno to zrozumiałam to było dopiero odkrycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 17, 2021 Każda ma inne preferencje ,najlepiej to widać przy wyborze striptizera na wieczór panieński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etam 92 Napisano Marzec 17, 2021 6 godzin temu, Tequila napisał: przystojny? Musi mi się podobać, bez tego nie ma pożądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Marzec 17, 2021 Przystojny to pojęcie względne. Musi mi się podobać to na pewno i mieć w sobie to coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach