eute 18 Napisano Marzec 17, 2021 zaczęłam taki temat, bo chciałabym ja sama takich rzeczy, które nie są możliwe. A jak jest z Wami? Ktoś się zwierzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 17, 2021 Czego szukasz Ty w sieci? Tak, Ty, który właśnie tu zajrzałeś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 17, 2021 Kotów i memów oraz zbawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 17, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Kotów i memów oraz zbawienia. Na ostatnie mogę pomóc. Jestem dobrym spowiednikiem i wysłucham wszystkiego . Kota jak jakiegoś złapie to mogę wysłać pocztą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zielona Kura 3 Napisano Marzec 18, 2021 Fajnie jest popisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 19 godzin temu, lonelyman napisał: Na ostatnie mogę pomóc. Jestem dobrym spowiednikiem i wysłucham wszystkiego . Kota jak jakiegoś złapie to mogę wysłać pocztą. A co z pokutą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 18, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: A co z pokutą? Będzie sprawiedliwa i zbawienna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 18, 2021 Nieźle musiałaś nawiwijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach