zacieszna 0 Napisano Marzec 18, 2021 Właśnie stanęłam nad waznym wyborem w moim zyciu - mieszkania. Szukam opinii na temat mieszkan w Krakowie, bo tam bede chciala sie osiedlic. Lepsze mieszkanie deweloperskie, czy z rynku wtornego? Jakie macie z tym doswiadczenia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 18, 2021 5 godzin temu, zacieszna napisał: Lepsze mieszkanie deweloperskie, czy z rynku wtornego? Jakie macie z tym doswiadczenia? Ja wolę do kapitalnego remontu z rynku wtórnego bo nowe mieszkania są budowane poza ścisłym centrum a nie wyobrażam sobie mieszkania poza nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 18, 2021 Dom na przedmiesciach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zacieszna 0 Napisano Marzec 22, 2021 Dnia 18.03.2021 o 20:18, 18karat napisał: Dom na przedmiesciach To fajna opcja, ale chyba na dom mnie jeszcze nie stać Pracuje na Podgórzu wiec w sumie fajnie by bylo tez miec blisko z domu do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 22, 2021 15 minut temu, zacieszna napisał: To fajna opcja, ale chyba na dom mnie jeszcze nie stać Miałem, sprzedałem po 12 latach, nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zacieszna 0 Napisano Marzec 25, 2021 Również preferuje mieszkanie w miescie, lubie miec wszystko blisko (praca, sklepy, lekarz, itd). Nie jestem przekonana do rynku wtornego, ciezko znalezc mieszkanie z ladnym ukladem pomieszczen i boje sie, ze remont wyniesie wiecej niz zakladalam. Bezpieczniej chyba pojsc w deweloperke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Marzec 26, 2021 A gdzie szukasz? W jakim mieście? W Krakowie buduje się kilka fajnych inwestycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zacieszna 0 Napisano Marzec 26, 2021 2 godziny temu, Dorka123 napisał: A gdzie szukasz? W jakim mieście? W Krakowie buduje się kilka fajnych inwestycji. W Krakowie szukam tak jak pisalam wyzej. Okolice Podgorza mnie interesuja, ale jesli mieszkanie bedzie mialo super dojazd to inne dzielnice rowniez wchodza w gre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Marzec 28, 2021 Może Osiedle Bonarka Living? Ostatnio czytałam, że jeszcze 50 mieszkań zostało w tej inwestycji, zobacz na stronie echo investment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zacieszna 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 Dnia 28.03.2021 o 20:59, Dorka123 napisał: Może Osiedle Bonarka Living? Ostatnio czytałam, że jeszcze 50 mieszkań zostało w tej inwestycji, zobacz na stronie echo investment Przyjrzałam się ofercie tego dewelopera, a szczegolnie osiedlu o ktorym wspomniałas i podoba mi sie oferta. Cena za m2 jest akceptowalna biorac pod uwage jak wyglada teraz rynek nieruchomosci w Krakowie. Spodobało mi sie tez u nich osiedle ZAM, bo mieszkania maja bardzo ciekawe układy, kojarzysz tez ta inwestycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tikamthe 0 Napisano Kwiecień 8, 2021 Oba te osiedla buduje ten sam deweloper? Jeśli chodzi o osiedle ZAM, zapowiada się naprawdę świetnie. Przekonuje mnie ilość zieleni, a to wielki plus w tak bliskiej odległości do centrum miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zacieszna 0 Napisano Kwiecień 13, 2021 Aktualnie od tego dewelopera w Krakowie budują się trzy osiedla. Jest jeszcze Osiedle KRK, ale lokalizacja chyba nie do końca dla mnie, ale może Ciebie zainteresuje. Też mi się spodobało to w ZAM, ze jest tyle zieleni i chętnie poczytam opinie osób mieszkających w pobliżu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czeslawa Zawadzka 0 Napisano Maj 12, 2021 w takim przypadku potrzebny jest kredyt hipoteczny nam udało się to załatwić dzięki pomocy specjalistów z placówki SANTANDER PARTNER z Mińska Mazowieckiego ul Warszawska 111 lok.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach