Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polioputanescu

Anonim do żony- co zrobić?

Polecane posty

Sytuacja wygląda tak: na skutek rożnych nieporozumien, postanowiliśmy z żoną na jakiś czas się rozstać. Zamieszkaliśmy osobno, dziecko zostało z żoną. Jedno i drugie w tym samym czasie chodziło na terapię. Ja wtedy spotykałem się z różnymi kobietami, żona z mężczyznami ( tak przynajmniej mówiła). Mniej więcej po 7 miesiącach po poważnych rozmowach podjęliśmy decyzję o powrocie do siebie i spróbowaniu od nowa. Wróciłem do domu, wszystko zaczęło się układać. Aż do teraz. Wczoraj niespodziewanie małżonka dostała anonimowego maila z długą informacją na mój temat.... Mail był bardzo emocjonalny, kobieta przedstawiała się jako ex kochanka, opisała mnie dokładnie w łóżku, opisywała co opowiadałem na temat żony idt idt Stek oszczerstw, poprzekręcanych faktów i bzdur. Żona się oczywiście obraziła, kazała wyjaśnić sprawę z tą Panią. Tymczasem ja nawet nie wiem z kim mam to wyjaśniać! Podejrzewam jedną panią, bo w mailu padło sformułowanie, że ona była asystentką ( tu znana bizneswoman), a faktycznie spotykałem się z taką osobą ( strasznie nadużywała alkoholu i mogła po pijaku się rozpisać). Ona stanowczo zaprzeczyła, krzycząc, że ma mnie w dupie i dla niej to prehistoria. Uderzyłem do ostatniej z którą się spotykałem ( akurat zrównoważona i normalna) również mnie wyśmiała. Mam pytanie- co ja mogę z tym zrobić, czy da się to jakoś ugryźć prawnie?

A po co żona lub jej kolezanka miałaby to pisać? poza tym zona nie znala pań z którymi się wtedy spotykałam, ani co robiły i czyimi były asystentami, a na pewno też nie znała ich adresów ( a jeden padł).

Przetrwa, bo się kochamy a dziecko jest dla nas najważniejsze i nie Tobie to oceniać. Pytałem co zrobić z anonimem.

28 minut temu, polioputanescu napisał:

No ale dlaczego autorka ma pozostać bezkarna?

A niby co jej zrobisz ?
Ona może trochę inaczej pamiętać szczegóły, a t co napisała, to w zasadzie prawda i nie bardzo jest paragraf, żeby ją oskarżyć. Jedna wiadomość to nie stalking.

Ale wy macie popi+rdolone te wasze związki... trzeba było się rozstać raz a dobrze i tyle...

a niech żonka taka mądra nie będzie, bo jej gachy z którymi się j*bała podczas waszych "terapii" i separacji też mogą się odezwać...

swoją drogą co to za terapia przy separacji, gdzie r+chacie się z innymi i leczycie przy okazji 😄 JPRDL... szkoda dzieciaka...

jooo fajna moda na sukces a na te wiadomosc to ignor bo co wgl przeciez napisala

2 godziny temu, polioputanescu napisał:

ma mnie w dupie i dla niej to prehistoria.

xd i takie to ma znaczenie to ignor dla baby i tyle xd