Kj321 0 Napisano Marzec 19, 2021 Czy ja tylko nie jem owoców i warzyw czy jeszcze ktoś jeszcze tak ma dajcie jakieś odpowiedzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdomówny 12 Napisano Marzec 19, 2021 To źle, że nie jesz warzyw i owoców. Są wartościowe. Mięso też czasem można zjeść ale w diecie człowieka powinny przeważać produkty pochodzenia roślinnego np. owoce i warzywa. Moja dobra rada: Zacznij spożywać warzywa i owoce, a ogranicz mięso. Wyjdzie Ci to na zdrowie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 19, 2021 Pewnie jest takich osób więcej. Dlaczego nie jesz warzyw i owoców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kj321 0 Napisano Marzec 22, 2021 Dnia 19.03.2021 o 21:33, KateZRzeszowa napisał: Pewnie jest takich osób więcej. Dlaczego nie jesz warzyw i owoców? Nie jem bo jak próbuje to zjeść to mam odruch wymiotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudusiek18 1 Napisano Marzec 22, 2021 Ja tam jem, bo lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 22, 2021 1 godzinę temu, Kj321 napisał: Nie jem bo jak próbuje to zjeść to mam odruch wymiotny Na wszystkie warzywa masz odruch wymiotny? Jak z smoothie,zupami,sałatkami czy pure? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach