Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam,Kobietki doradzcie w sprawie wyprawki,w co warto zainwestowac?Wózek wielofunkcyjny czy najzwyklejszy a potem zmieniać na spacerowke?Lezaczek-bujaczek warto zakupic?W jakiej ogolnie kwocie zamknal się koszt Waszych wyprawek?pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi 🙂

Jeśli chodzi o wózek, kupiłam wielofunkcyjny, spacerówkę kupię jak mała będzie już większa. Bujaczka nie kupowałam, jeszcze czas, wiadomo, troszkę ciuszków, ale niewiele, ważne – pamiętaj o pieluszkach, ja kupiłam Huggies i okazało się, że to strzał w dziesiątkę. Są chłonne i nie podrażniają.

Ja kupowałam przy pierwszym dziecku wózek 3w1. Mam go do dzisiaj i będzie dla naszego synka który urodzi się w sierpniu. Bardzo polecam. 

Bukaczek kupiłam. Córka nie używała bo w ogóle bo nie lubiła. Dopiero pod koniec kiedy prawie z niego wyrosła jej się spodobał. Niestety się zepsuł i będę kupowała nowy i tak przydał się pod koniec bardzo. Trochę ciuszków kilka w najmniejszym rozmiarze ale większość w większym. Otulacze czy tam rożki u nas w ogóle się nie sprawdzały więc nie polecam z własnego doświadczenia, ale wiesz każde dziecko jest inne. 

Tak naprawdę nie wiesz co ci się przyda a co nie. Możemy ci napisać co u nas się sprawdziło ale akurat te rzeczy mogą i ciebie w ogóle nie działać.