BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Ja, nie. Ale cyjanek powinien się zmieścić i pasować A już miałam nadzieję na stosunek z nekrofilem. Gnijąca panna stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: A już miałam nadzieję na stosunek z nekrofilem. Gnijąca panna stara Bardziej przypominasz małego ogóreczka zamkniętego po różnych forach. Kiśniesz mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 2 minuty temu, Druhu napisał: Bardziej przypominasz małego ogóreczka zamkniętego po różnych forach. Kiśniesz mocno Na zagrychę do litra w sam raz. Chwalą sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Na zagrychę do litra w sam raz. Chwalą sobie. Na melinie chłopaki do wzięcia? XDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Na melinie chłopaki do wzięcia? XDDDDD Podobno oburza Cię pogarda dla kalek. Chłopaki do wzięcia to często kaleki życiowo umysłowe, więc wybiórcza ta Twoja pogarda. Myślisz, że im się jakiś stary ogórek nie należy? Nie każdy jest księciem jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Podobno oburza Cię pogarda dla kalek. Chłopaki do wzięcia to często kaleki życiowo umysłowe, więc wybiórcza ta Twoja pogarda. Myślisz, że im się jakiś stary ogórek nie należy? Nie każdy jest księciem jak Ty. Nie widziałem nigdy tego programu, świadomie nie chciałem nikogo obrazić. Zaraz to skasuje. A księciem jestem na miarę bycia przez Ciebie księżniczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Nie widziałem nigdy tego programu, świadomie nie chciałem nikogo obrazić. Zaraz to skasuje. A księciem jestem na miarę bycia przez Ciebie księżniczką Tak się składa, że jestem królową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Tak się składa, że jestem królową. Internetu, pełna zgoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 21, 2021 3 minuty temu, Sidh`e Santee napisał: Zasada równowagi wyraźnie wskazuje, że fantazja ma tak naprawdę odwzorowanie w pragnieniu bycia obiektem tejże. Innymi słowy autor sam tak chce być potraktowany. Herr Flick ?... Ciekawe... No nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach