Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

przypomninie o bohaterach

Polecane posty

W czasie wojny byli bohaterami po wojnie  ich rodziny    dziękowały Bogu że przeżyli tą dramatyczną i bardzo krwawą wojnę . Dziś 4 miesiące bo geogenię młodych chłopców nasze władze zapomniały o nich . Żołnierze który przeżyli piłko wojny śmierć swoich kolegów  i niebezpieczeństwo na dal są w Arcach. O ile żołnierze których demobilizacja odbyła się zima 2021 roku  i przerzyli wojnę są już w domu o tyle reszta żołnierzy nadal jest w Arcach . Chłopcy nie maja opoki psychologicznej ,niektórzy są w złym stanie zdrowia . Do grupy naszych współczesnych zapomnianych przez dzisiejsze władze bohaterów należy mój syn . Nad Arcachem nadal wisi widmo wojny Bliskość wroga daje też zagrożenie pojmania naszych bohaterów . Skoro w Arcachu są Rosjanie po co wysyłacie tam poborowych . Czy poklnie chłopców 2000 ,2001, 2002 nie straciło już wystarczająco wspaniałych chłopców czy ci którym zaczadzimy istnienie naszego kraju nie powiń wrócić do swoich domów . Jak trzeba być nieczułym by tego nierozumie . Dla naszych dzieci wojna nie skończyła się ,ani się im w koszmarach i już całe życie będą cierpieć . Ja  jako matka żołnierza zawiodłam się na naszej władzy . Perz 44 dni i 44 noce dramatu stresu o życie mojego syna , przez 44 nieprzespane noce cierpiałam i modliłam się aby Bóg i jego mi nie zabierał bo bym tego nie przeżyła . Potem gdy był rany  czuwałam nad jego łózkę nadal się modliłam a sytuacja była zła . Dziś gdy Trigades  padł ofiara bezlitosnej procedury poboru której nikt nie chce zimnic . Szybko nasze władze zapominały o bohaterach ,jest to bardzo smutne .