TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 Co dziś na obiad robicie kobitki? Bo ja bukiet warzyw z jagnięciną i kluseczkami;) Pychota#uwielbiam# obiad-razem#zdrowejedzenie #dlugiezycie# Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Marzec 21, 2021 Ja z rodziną świętuję urodziny dziecka. Tort wyszedł super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, malinka 123 napisał: Nic, bo mój luby nasmiewa się na kafeterii że tylko robię obiadki. No i co, to chyba dobrze ze robisz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 2 minuty temu, malinka 123 napisał: Źle, bo to bardzo prozaiczne zajęcie. Ktoś musi, niestety. Ja tam wolę zroboc własne, wtedy wiem co jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 24 minuty temu, malinka 123 napisał: Nic, bo mój luby nasmiewa się na kafeterii że tylko robię obiadki. I który to niby jest? Kolejna fantastka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Marzec 21, 2021 Kasza z warzywami (?) jeszcze nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 21, 2021 1 godzinę temu, malinka 123 napisał: Nieistotnejak się nie da dogodzić przez żołądek to spróbuję przez sex Bezlitośnie dobry plan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 21, 2021 13 minut temu, lonelyman napisał: Bezlitośnie dobry plan. A tam dobry, jak przez zoladek nie chce to i przez sex tymbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach