ZelkowyAniolek 34 Napisano Marzec 21, 2021 Wątek na temat esc 2021. Co sądzicie o tegorocznych piosenkach? Mi się bardzo podoba Azerbejdżan, ale Szwajcarii nikt nie przebije, piękny głos. UK też ma fajną piosenkę. Mój top 10: 1. Szwajcaria 2. Grecja 3. Azerbejdżan 4. Litwa 5. Francja 6. UK 7. Malta 8. Chorwacja 9. Belgia 10. Rosja A i co myślicie o Polsce, bo mi jakoś się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotRysiek1 340 Napisano Marzec 21, 2021 6 minut temu, ZelkowyAniolek napisał: Wątek na temat esc 2021. Co sądzicie o tegorocznych piosenkach? Mi się bardzo podoba Azerbejdżan, ale Szwajcarii nikt nie przebije, piękny głos. UK też ma fajną piosenkę. Mój top 10: 1. Szwajcaria 2. Grecja 3. Azerbejdżan 4. Litwa 5. Francja 6. UK 7. Malta 8. Chorwacja 9. Belgia 10. Rosja A i co myślicie o Polsce, bo mi jakoś się nie podoba. Brzozowski i ta "piosenka" to delikatnie ujmując nieporozumienie i tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZelkowyAniolek 34 Napisano Marzec 21, 2021 Przed chwilą, KotRysiek1 napisał: Brzozowski i ta "piosenka" to delikatnie ujmując nieporozumienie i tragedia. Też mi się tak wydaje. TVP pomyliło sylwestra z eurowizją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReniaMajchrzyk 1 Napisano Maj 27, 2021 Aż szkoda gadać o "naszym" występie. Szwajcaria to mój numer jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokossa 358 Napisano Maj 27, 2021 Dla mnie Włochy zasłużenie wygrały,fajnie że znów coś rockowego po latach Rafał to wstyd i udowodnił tylko że nie potrafi śpiewać. Pamiętam go z the voice i już wtedy był najgorszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach