mirelio 1 Napisano Marzec 21, 2021 Czy ktos wie jak można się dowiedzieć, czy ktoś wrzucił wiadomości ode mnie do spamu? Napisałem do mojej znajomej, z którą ostatnio się troszkę pokłóciliśmy. Od godz. 11.30 wiadomość nie została odczytana i nie ma odpowiedzi. Mogła mnie wrzucić do spamu czy tam " ignorowanych" choć w znajomych się ciągle mamy i ja normalnie widzę wszystko na jej wallu. Ktoś wie jak to sprawdzić czy zostałem wwalony do spamu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Marzec 21, 2021 Powinno ci pisać że nie możesz napisać do danej osoby jak dała do ignorowanych. Pewnie cię olewa poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Marzec 21, 2021 24 minuty temu, XXXX napisał: Powinno ci pisać że nie możesz napisać do danej osoby jak dała do ignorowanych. Pewnie cię olewa poprostu Chyba to tak nie działa. Pisać moge bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Marzec 21, 2021 Powinno ci pisać 3 godziny temu, mirelio napisał: Chyba to tak nie działa. Pisać moge bez problemu. Ja kiedyś ż przyjaciolką testowałam i jest mozliwos blokuj oraz ignoruj wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach