JulietteRita 0 Napisano Marzec 23, 2021 Otóż po.porodzie córki. Szłam do MOPS złożyć papiery o pieniążki na nią kobietka stosując numer konta nie spisała mojego konta a mojej siostry bo to wszystko zapisuje w notesu. Ponieważ technologia czasem nas zawodzi.jak zjechali do Niemiec na stałe. To okazało się że pieniądze dochodzą na konto mojej siostry z którą kontakt mam niczym pies z znienawidzony kotem.wysyła pieniądze na moje konto bo twierdziła że bez problemu będzie odsyłać. Natomiast to już 3 miesiące jak nic nie wysłała. A nawet nie odbiera i nie odpisuje.jak już to zrobi to napisze "no co jest"? I zero odpowiedzi przez miesiąc. Nocne ...isOn stworzyć jej w głowie hahah a jest jakiś sposób żeby efektownie ja wystraszony i zmusić do wysłania tych pieniędzy? Wniosek już zmieniłam poprawiła ale dopiero od nowego miesiąca będą wpływy na moje konto.a jednak 3 miech w plecy. Myślałam o złożeniu wniosku o wyłudzenie pieniędzy. Oczywiście nie ruszyła bym tego dalej bo koszta były nie opłacalne.więc by zamku Eli sprawę. Pytanie czy to by ją efektownie wystraszony?bo problemów tego typu to ona unika że o jej A wy jakbyście to zrobiły? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulietteRita 0 Napisano Kwiecień 1, 2021 Ma ktoś jakiś racionalny pomysł na rozwiązanie tej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach